Libero Touch 6 Pants 13-20 kg. - 16 stk.

1
Se alle produkter fra Libero & Libero Touch
Varenummer: 45251

Touch 6 er en åndbar og blød bukseble til børn fra 13-20 kg

Leder du efter en bukseble der er super effektiv, men samtidig giver dit barn mulighed for at bevæge sig frit? Så er Libero Touch 6 Bukseble et produkt til jer. Bleen er lavet af dermatologisk testede materialer, som giver dig garanti for, at det bløde materiale er skånsomt mod dit barns sensitive hud. Buksebleen tilpasser sig kroppens bevægelser, men sidder stadig sikkert omkring barnets ben og mave. På den måde kan barnet få fuldt udbytte af bleens effektive lækagebarrierer og den superabsorberende kerne, uden at blive begrænset i leg og bevægelse.

Ydermere er buksebleen fra Libero udviklet til at være så praktisk som muligt. Den er udstyret med en vådindikator på ydersiden, som skifter farve når det er tid til at skifte bleen. Den er nem at trække op og kan blot rives op i siderne når den skal skiftes - så er det intet problem at skifte ble på livlige børn!

Libero Touch 6 Bukseble har et flot design i milde, jordnære farver, der ikke vil kunne ses gennem lyst tøj. Det er inspireret af træer, bær og planter - Libero kalder det "Nordic Touch".


Indhold: 16 stk.

Se alle produkter fra Libero & Libero Touch
Varenummer: 45251
Svanemærket Asthma Allergy Nordic
Svanemærket Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.