Filibabba Kølende Bideringe Bi & Larve - 2 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Filibabba
Varenummer: 50273

Filibabba Kølende Bideringe Bi & Larve - 2-pak af bideringe med sterilt vand for en kølende lindring af ømme gummer

Ømme gummer forekommer desværre ofte, når små børn er ved at få tænder. Som forælder kan det være svært at hjælpe den lille med at håndtere ømheden, og af lige præcis den grund har Filibabba udviklet disse fantastiske bideringe. De multifunktionelle bideringe er lavet med sterilt vand, hvorfor de er velegnet til at blive kølet ned og dermed give øget lindring til de ømme gummer. Bideringene har desuden et håndtag i den ene side, som gør det ekstra nemt for forældre og barn at holde fast om dem. Ydermere vil små teksturer og en stille klokkelyd stimulere barnet.

Denne variant af bideringene fra Filibabba er dekoreret som henholdsvis en glad bi og en nuttet larve, som helt sikkert vil blive favoritter hos dit barn. Dyrene har glade og smilende ansigter, der hurtigt etablere en relation til barnet, så det altid vil nyde tiden med en kølende, lindrende og stimulerende bidering.

Filibabba Kølende Bideringe er fremstillet af 100% PP-plast uden BPA og PVC, som desuden er nemt at rengøre før og efter brug. De bør ikke koges eller dampsteriliseres, og er desuden ikke egnet til mikroovn, opvaskemaskine og fryser.


Indhold:
2 stk.

Se alle produkter fra Filibabba
Varenummer: 50273

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.