Intim skylleflaske til efter fødsel - 220 ml

1
Se alle produkter fra inurse
Varenummer: 37317

Brug intim skylleflasken til at holde bristningerne rene og mindske infektion

Skylleflasken er et must-have i fødselstasken og sikrer dig lindring ved personlig hygiejne og toiletbesøg efter fødslen af dit barn.

Mange mødre frygter de første toiletbesøg efter fødslen. Ca. 80% af førstegangsfødende oplever nemlig at briste under fødslen. Bristninger i underlivet kan være smertefulde og forårsage ubehag ved toiletbesøg. Skylleflasken kan bruges til at holde bristningerne rene, lindre hævelse og mindske infektion.

Hullerne på din skylleflaske er særligt tilpasset og sikrer dig blid skylning, så du undgår smerte og svie efter toiletbesøg og ved personlig hygiejne efter fødslen. Skylleflasken er specielt designet til intim brug og kan benyttes lige efter fødslen og så længe der er behov. Oftest heler bristninger indenfor de første par uger. 

For at sikre så høj hygiejne som muligt skal din skylleflaske udskiftes jævnligt. Vi anbefaler derfor, at du bruger ca. en flaske om dagen. 

“Mange gravide frygter tiden efter fødslen, grundet bristninger og hævelse ved underlivet. Skylleflasken er et glimrende redskab til at lindre generne nedenom og sikre langt mere behagelige toiletbesøg.”
– Citat fra Annemaia Møller, Doula og Ammespecialist

Se alle produkter fra inurse
Varenummer: 37317

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.