RFSU Graviditetstest - 8 stk

1
Se alle produkter fra RFSU
Varenummer: 29253

Denne RFSU Graviditetstest er velegnet til dig der ønsker at teste ofte. Den giver lynhurtigt svar og resultatet er 99,9% sikkert.

RFSU Graviditetstest er udviklet i samarbejde med RFSU klinik. RFSU Graviditetstest er nem at bruge, og du får et klart svar på få minutter.
RFSU graviditetstest kan måle meget lave hormonniveauer og har derfor høj pålidelighed. Du kan bruge testen fra den dag du skulle have haft din menstruation. Det er sikrest at måle morgenurinen, da der er der hvor hCG-koncentrationen er højst.

RFSU graviditetstest er den samme type som jordemødre og gynækologer bruger.

Anvendelse:
Saml urin i en ren og tør beholder og dyp graviditetstesten i 5 sekunder. Læg den derefter plant på en ren og tør overflade. Svaret kommer efter 5 minutter. Hvis der er to linjer er du gravid (også hvis den ene er svag). Hvis der kun kommer én streg, er du ikke gravid. Hvis du stadig ikke har fået din menstruation kan du teste igen efter 2 dage. Får du de samme resultater og ikke har din menstruation, så spørg din læge eller gynækolog.


Indhold: 8 stk.

Se alle produkter fra RFSU
Varenummer: 29253

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.