Håndkøbslægemidler til mor og barn

17 Produkt(er)

Køb håndkøbslægemidler til mor og barn

At stå med et barn, som har feber, snot der løber eller smerter er noget enhver forælder ville ønske, at deres barn kunne være foruden. Som kommende mor er det desuden mindre spændende at blive udsat for graviditetens generende symptomer, som til tider omfatter halsbrand og ømhed i hele kroppen.

Ja, desværre kan vi alle – store som små - blive ramt af hovedpine, mavegener, feber og inflammation, som kan kræve behandling. Vi har her på siden samlet et udvalg af håndkøbslægemidler til mor og barn - både dem du kan have derhjemme, i tasken eller med på rejsen, så alle familiens medlemmer har adgang til den hjælp, de kan behøve i tilfælde af en ulidelig hovedpine, svampeinficeret hud eller smerter.   

Hvor gør det ondt?

I vores sortiment af håndkøbslægemidler til mor og barn kan du finde midler til behandling eller lindring af:  

  • Hovedpine og tandpine
  • Mavesmerter
  • Led- og muskelsmerter
  • Feber og inflammation
  • Halsbrand, sure opstød og mavesyre
  • Lokalbedøvende til smerter på huden (fx før vaccination)
  • Svampeinficeret hud

Her kan du finde hele vores sortiment af håndkøbslægemidler!

Imødegå barnets behov
Det kan for mange børn være et problem at sluge piller. I sortimentet finder du derfor også oral opløsning fra Panodil og Pinex. 

Vi er godkendt af lægemiddelstyrelsen!

Med24.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen både til salg af håndkøbsmedicin og V-mærkede lægemidler. Husk, at der gælder særlige regler ved salg og køb af håndkøbslægemidler. Ved at acceptere vores handelsvilkår ved køb af håndkøbslægemidler, giver du blandt andet samtykke til, at du er fyldt 15 år eller derover.

Den håndkøbsmedicin, som indeholder følgende aktive stoffer; acetylsalicylsyre, ibuprofen og paracetamol, kræver desuden en aldersgrænse på 18 år. Vi kan hos Med24.dk afvise en kundeordre, såfremt din samlede ordre overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som i Medicinpriser er mærket med HX (fx præparater indeholdende paracetamol).

Her kan du læse om de særlige regler, der gælder ved køb af håndkøbslægemidler. 

Få professionel rådgivning

Vi ved, at det ikke altid er lige nemt med de håndkøbslægemidler - især når det gælder de valg, vi skal tage på baggrund af vores børns velvære og den kommende mor, som er bange for at skade fostret.

Derfor har vi hos Med24.dk sørget for et dygtigt fagpersonale, hvoriblandt to farmakonomer, som tidligere har arbejdet på apotek, står klar til at give en hjælpende hånd og professionel rådgivning, så du er sikret at få fat i det rette produkt. Du kan kontakte vores kundeservice alle ugens dage undtagen lørdag. Kontaktoplysningerne er at finde nederst på siden! 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.