Mininor Termometer

Find det rette termometer til dit barn fra Mininor! Du finder både badetermometer, et digitalt termometer og et smart, kontaktløst pandetermometer. Bliv klogere på fordelene ved de forskellige termometre her! 

Mininor Termometer | Måling af temperatur | Hvilken termometer skal jeg vælge? 

3 Produkt(er)

Mininor Termometer – dansk design og kvalitet

Mininor er dansk designede og udviklede produkter til mor og barn. Du er sikret produkter af høj kvalitet, der er testet i henhold til de relevante europæiske standarder. Hvert eneste produkt har til formål at skabe værdi i en travl hverdag, hvor selv små justeringer og gennemtænkte løsninger kan gøre det hele lidt nemmere. 

Udover de forskellige termometre finder du også Mininor sutter, Mininor sutteflasker og Mininor ammeindlæg i brandets sortiment. Uanset hvilke produkter fra Mininor du køber, finder du rene linjer, behagelige farver og et skandinavisk design. 


Måling af temperatur - sådan bruger du et Mininor termometer

Når du skal måle temperatur på dig selv eller dit barn, er der flere forskellige steder, du kan måle. Temperaturmålingens sted er afgørende for hvor præcist et resultat, du får. Du kan læse mere om nogle udvalgte måder at måle temperaturen, hvor du også kan læse om den mest præcise målemetode. 

Temperamåling på panden

Panden er et populært sted for småbørnsforældre at måle temperaturen på deres børn. Denne måling kan nemlig foretages kontaktløst og hurtigt, så barnet undgår ubehag og irritation. Med et infrarødt termometer måles temperaturen dog ikke helt præcis. Du kan derfor ikke bestemme den præcise temperatur, men ved måling af lav temperatur kan feber dog udelukkes. 

Temperaturmåling under tungen/i munden

Måler du temperaturen i munden, vil du måle mellem 0,3-0,6 grader lavere end den reelle temperatur. Denne metode er ikke velegnet til mindre børn og den almindelige kropstemperatur er ca. 36,4 grader ved denne metode. Måling af temperatur i munden er ikke udbredt i Skandinavien, men nogle bruger forsat denne metode. 

Temperaturmåling i øret

Temperaturmåling i øret kan foretages hurtigt med et øretermometer. Du skal dog være opmærksom på, at temperaturen her er 0,2-0,5 grader for lavt, ligesom den normale kropstemperatur er cirka 36,6 grader ved denne måde at måle på. Ifølge Sundhedsstyrelsen risikerer man at overse 3 ud af 10 personer med feber, når denne metode benyttes. Derfor skal du huske den lavere temperatur i øret, hvis du foretager din temperaturmåling her.  

Temperaturmåling i endetarmen

Den mest præcise og anbefalede måde at måle temperatur på er i endetarmen. Her kan et digitalt termometer nemt måle, hvorvidt en voksen eller et barn har feber. Temperaturmålingen i endetarmen er den mest pålidelige, og den normale kropstemperatur ved denne målemetode er 37 grader.  


Hvilket termometer skal jeg vælge?

Bliv klogere på hvilket termometer til babyer og børn, der ville passe bedst til dig og din familie.  

Mininor badetermometer

Det er vigtigt, at dit barn ikke bliver badet i for varmt vand, så du undgår ubehag og skoldning. Med det nuttede badetermometer fra Mininor, kan du nemt måle badevandets temperatur. Den søde elefant kan også benyttes til at bestemme rumtemperatur, ligesom det med sine vandtætte egenskaber også kan bruges til leg i badet. 

Mininor digitalt termometer

Det smarte digitale termometer fra Mininor kan benyttes til temperaturmåling under tungen i munden samt i endetarmen. Det kan desuden bruges til at måle temperatur i armhulen, men denne metode frarådes af Sundhedsstyrelsen. Temperaturen måles på kun 10 sekunder, hvor det store display enten lyster rødt eller grønt alt efter, om barnet har feber.  

Mininor kontaktløst termometer

På bare 1 sekund kan du med det kontaktløse termometer fra Mininor måle temperaturen på: 

  • Kroppen
  • Luften
  • Væske
  • Mad

Termometeret kan benyttes ved panden, hvor du skånsomt kan måle temperaturen på dit sovende barn. Termometeret har et dejligt stort display, der skifter farve alt efter temperaturen. Det digitale termometer husker desuden de sidste 50 målinger, så du nemt kan holde øje med temperaturen over tid.  

link til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.