Mininor Sutteflasker

Hos Mininor finder du sutteflasker egnet til babyer helt ned til 0 måneder. Se det store udvalg af sutteflasker her, hvor du også finder flasker med anti-kolik ventiler og varmesensorer. Uanset om du foretrækker sutteflasker i medicinsk silikone eller glassutteflasker, har Mininor en sutteflaske til dit barn. 

Læs mere: Mininor Wide-Neck Sutteflaske | Mininor Glassutteflaske med varmesensor 

7 Produkt(er)

Mininor – danske kvalitetsprodukter mor og barn

En Mininor Sutteflaske er kun et af mange fantastiske produkter fra danske Mininor. Firmaet har specialiseret sig i at kombinere funktionalitet med flotte produkter, og innovationen stopper ikke, når produktet først er på gaden. Brandet er nemlig ikke bange for at videreudvikle et produkt, hvorfor du kan støde på opdateret udgaver af dine favoritter.  

Du kender måske Mininor under det tidligere navn Pigeon, og har du før været glad for Pigeon sutteflasker, vil Mininor helt sikkert også leve op til dine forventninger. Mininor producerer meget andet end blot sutteflasker til babyer. I sortimentet finder du også Mininor ammeindlæg samt meget mere. Med andre ord har Mininor alt, hvad du behøver, til både badetid, spisetid og ammetid til dig og din baby.  


Mininor Wide-Neck Sutteflaske

Blandt de mest populære Mininor sutteflasker finder du Mininor Wide-Neck flaskerne, der er brandets billigste sutteflasker. Flaskerne er lavet i et let PP-materiale (polypropylen), som er godkendt til fødevare. Du finder Wide Neck flasker, som passer til 0+ måneder, 4+ måneder og 6+ måneder, så du nemt kan give din baby flaske fra starten. 

Flaskerne kan desuden komme i fryseren, ligesom de kan rengøres ved vask og skoldning eller sterilisering i mikroovnen. 


Mininor Glassutteflaske med varmesensor

Selvom mange er glade for plastik sutteflasker, er andre vilde med de unikke glassutteflasker fra Mininor. Sutteflasken er lavet i brudsikkert glas på indersiden, så du ikke skal bekymre dig om glasskår, selvom flasken ryger på gulvet. På ydersiden er sutteflasken iklædt blødt og varmefølsom silikone. 

Er mælken for varm til barnet, skifter silikonen farve, så du ikke kommer til at give din baby for varm mælk. Du kan se en test af Mininor glassutteflaskers brudstyrke på det enkelte produkt. De avancerede sutteflasker fås i udgaver, der passer til babyer på 2+ måneder og 6+ måneder. 

Wide-Neck Flaskesut til Mininor Glassutteflasker

Det er praktisk og hygiejnisk at have flere sutter til sine sutteflasker, så du ikke skal skynde dig at rengøre dem efter brug. Du kan tilkøbe Mininor Wide-Neck flaskesut til de flotte glassutteflasker, så du har flere sutter at veksle i mellem. Flaskesutten er lavet med en anti-kolik ventil, så den følger barnets naturlige suttebevægelser. 

Disse flaskesutter passer desuden til Mininor Wide-Neck flaskerne i plastik. Flaskesutterne fås i 5 forskellige størrelser, der er tilpasset barnets alder: 

  • 0 mdr
  • 3 mdr
  • 6 mdr
  • 9 mdr
  • 9 mdr +

Sutteflasker til babyer

Hos Med24.dk forhandler vi mange forskellige sutteflasker fra et hav af populære mærker. Den bedste sutteflaske er den, som passer til dit og dit barns behov – uanset om det er til opbevaring af udpumpet brystmælk eller modermælkserstatning.

link til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.