Mininor Ammeindlæg

Undgå læk af brystmælk med de smarte og effektive Mininor Ammeindlæg. Bliv meget klogere på fordele ved Mininor Ammeindlæg og find tilbud på ammeindlæg samt flere forskellige farver her på siden. 

Hvorfor vælge Mininor ammeindlæg? | Tilbud på Mininor | Alle ammeindlæg

4 Produkt(er)

Det bedste til mor og baby

Mininor er et dansk brand, der producerer kvalitetsprodukter til både barn og mor. Ud fra de danske designprincipper udformer Mininor produkter, der er stilrene og i smukke farver. Balancen mellem det æstetiske og funktionaliteten er hårfin, og brandet er ikke bange for at videreudvikle produkter. Denne innovative tilgang medfører en løbende forbedring af allerede eksisterende ammeindlæg, sutter mv. Når du køber produkter til baby eller mor fra Mininor, er du derfor sikret et smukt design og god kvalitet fra en dansk afsender. 

Udover Mininors ammeindlæg forhandler vi hos Med24.dk også et stort sortiment af brandets andre produkter. Dette udvalg tæller bl.a. sutter, sutteflasker og brystpumper. Se alle produkter fra Mininor her.


Mininor Ammeindlæg - høj kvalitet og sikkerhed

Du er sikret ammeindlæg af høj kvalitet, når du køber Mininor ammeindlæg. Brandet har lanceret nye og forbedrede udgaver af de eksisterende Mininor Ultra ammeindlæg, der både er tynde og med høj absorberingsevne. Du vil opleve høj komfort og stor beskyttelse mod læk af brystmælk. Har du tidligere været glad for Pigeon Ammeindlæg, er Mininor noget for dig! De populære Pigeon indlæg er nemlig udgået. 

Fordele ved Mininor Ammeindlæg

Der er mange fordele ved at benytte ammeindlæg fra Mininor. Selvom det er ganske almindeligt at lække brystmælk, er det stadig irriterende med våde BH’er og trøjer. Et diskret ammeindlæg kan hjælpe med at gøre din dag meget nemmere. Selvom det ikke er alle kvinder, der anser ammeindlæg som et must-have, er det alligevel rart at have indlæggene med, hvis uheldet er ude. 

Udover at forhindre vådt tøj er ammeindlæg også fantastiske til at holde huden på og omkring brystvorterne tør. Siver der mælk ud mellem amningerne, kan fugten og varmen være med til at skabe gode forhold for svamp. Det er derfor vigtigt at bruge ammeindlæg, som både suger mælken til sig og holder brystet tørt. 

Er du lige begyndt at amme, kan du få flere gode råd til en god start på amningen her


Effektive ammeindlæg fra Mininor

Ammeindlæggene fra Mininor kan anvendes både dag og nat på grunden af den ultra absorberende kerne. Indlæggene suger effektivt både fugt og mælk til sig, så hudens efterlades blød og tør. De har nemlig en ekstra blød inderside, som ikke klistrer til huden men derimod lader den ånde. 

Ammeindlæggene er ultra tynde og meget diskrete selv under tætsiddende tøj. De kan desuden fås i både hvid og sort alt efter behov. Hvert indlæg er pakket individuelt for at holde en høj hygiejne. 

Tilbud på ammeindlæg fra Mininor

Vil du spare penge på kvalitets ammeindlæg? Hos Med24.dk har vi fantastiske tilbud på ammeindlæg fra Mininor. Du kan nemt spare penge ved at købe flere ammeindlæg ad gangen. Se pakketilbuddet her!


Stort udvalg af engangs og genanvendelige ammeindlæg hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af ammeindlæg fra masser af lækre mærker. Du finder engangsammeindlæg fra andre bl.a. Medela og Oopsy. Vil du gerne benytte genanvendelige og mere bæredygtige ammeindlæg, har ImseVimse og WeeCare fine alternativer til engangsprodukterne. Du finder både ammeindlæg i silke og i uld. 


Dyk ned i vores artikelunivers med masser af gode råd til den vordende eller nybagte mor i kategorien Mor og barn. 

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.