Bind

Inkontinens kan ramme både mænd og kvinder, og hvis du døjer med inkontinens, er det vigtigt at bruge bind, som er lavet til inkontinens og ikke almindelige hygiejnebind. Læs mere om inkontinens bind her

35 Produkt(er)

Bind til brug mod inkontinens

At få styrket din bækkenbund er den mest effektive måde at mindske din inkontinens på, men dette tager tid og kræver tålmodighed.  

Lige meget, hvilken type inkontinens du har, kan du her finde inkontinensbind både til små og store vandladninger, så du kan føle dig tryg, når du dyrker sport eller bare i dagligdagen, hvor du har brug for ekstra beskyttelse. 

For de fleste, som døjer med inkontinens, er det nok at bruge bind til inkontinens. Men i de mere svære tilfælde kan det være nødvendigt at benytte sig at voksenbleer, som kan hjælpe til at komme nemmere igennem hverdagen. 

Bind til inkontinens suger urinen væk fra overfladen, og indkapsler den i midten af bindet, så bindet og huden hurtigt bliver tør igen. Du kan også bruge fikseringstrusser, som kan give ekstra beskyttelse og tryghed, samt sørge for, at dit inkontinensbind bliver på plads. Der findes inkontinensbind med forskellig sugeevne alt efter, hvad du har behov for. 


Hvornår bruger man inkontinensbind?

Inkontinensbind bruges i forbindelse med ufrivillige vandladninger. Inkontinens kan inddeles i forskellige typer, og nedenunder kan du få et overblik over de forskellige typer, og hvad årsagerne til disse er.

Tranginkontinens

Hvis du altid holder øje med det nærmeste toilet, og ofte har en trang til vandladning, selvom du lige har været på toilettet, eller måske vågner du flere gange i løbet af natten pga. trang til vandladning. Kan du genkende disse ting, døjer du sikkert med inkontinens. Denne type kaldes tranginkontinens, hvor du oplever en hyppig trang meget pludseligt. Tranginkontinens kaldes også for en overaktiv blære. 

Det kan være svært at finde årsagen til tranginkontinens, men det bliver antaget, at der bliver sendt signaler til hjernen om at, blæren er fyldt, selvom den måske ikke er. 

Stress inkontinens

Har du en tendens til at få ufrivillige vandladninger, når du hoster, griner eller nyser? Disse er alle tegn på stress inkontinens, som er den mest almindelig form for inkontinens hos kvinder. Stressinkontinens sker, når vi hoster, nyser, løfter noget tungt eller griner, og bækkenbundsmusklerne er for slappe til at kunne trække sig nok sammen til at holde på urinen.  

Du kan træne din bækkenbund til at blive stærk, så den har nemmere ved at holde urinen tilbage og hermed undgå lækager.  

Blandet inkontinens

Denne type af inkontinens er en blanding af de to overstående. Det vil altså sige at du både kan opleve lækager, når der opstår øget pres på din blære via host, løft af tunge ting eller latter, og når din blære er overaktiv. Oftest vil den ene type dog dominere den anden.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.