Inkontinens mænd

Der findes speciallavet inkontinensbind til mænd, som er tilpasset den mandlige kropsbygning. Læs mere om inkontinens hos mænd her

13 Produkt(er)

Hvorfor opstår inkontinens hos mænd?

Inkontinens er ufrivillig vandladning hos mænd og kvinder. Hos mænd opstår inkontinens ofte grundet alder eller forstørret og opereret prostata.  

Inkontinens kommer hyppigt med alderen, da bækkenbundsmusklerne bliver svækket jo ældre vi bliver. Så derfor er det vigtigt at træne sin bækkenbund, for at holde den stærk. 

Du kan også opleve tendens til inkontinens, hvis du tidligere er blevet opereret i prostata. Operation i prostata kan f.eks. skyldes cancer eller forstørret prostata. 

Prostata er en kirtel hos mænd, som sidder under blæren, som ofte vokser i størrelsen med alderen. Dette kan skabe inkontinens for nogle, da kirtlen kommer til at spærre passagen i urinrøret.  


Hjælpemidler til inkontinens hos mænd

Døjer du med inkontinens, kan du bruge inkontinensbind, som kan hjælpe dig til at føle dig mere sikker. Der findes forskellige mærker, som laver inkontinensbind til mænd herunder Abena og Tena. Hvilket bind du skal vælge, afhænger af, hvor stor en sugeevne du skal bruge: 

Let sugeevne 

  • Tena Men Level 0-1
  • Abena Abri-Man Zero

Moderat sugeevne 

  • Tena Men Level 2-4
  • Abena Man Formula
  • Abena Abri-Man Slipguard
  • Abena Abri-Man Special

Svær sugeevne 

  • Tena Men Active Fit Pants
  • Andre voksenbleer

Inkontinens øvelser for mænd

Det kan være en god ide at træne sin bækkenbundsmuskulatur for at holde den stærk, så du kan minimere risikoen for inkontinens.  

Du træner din bækkenbund ved at knibe i 5-8 sekunder, som når du skal holde på luft i maven. Hvis penis løfter sig, når du kniber, gør du det korrekt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.