Beurer varmetæppe HD75N

1
1
1
1
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 43323

Beurer HD 75 Nordic Varmeplaid - Luksuriøs varmeplaid fra Beurer med ultrablød overflade i fleece

Med varmeplaiden HD 75 Nordic, der måler 180 x 130 cm, er der lagt op til hyggelige aftener på sofaen med familien eller kæresten. Den velkendte varmeplaid fra Beurer kommer nu i en ekstra-blød udgave – HD 75 Nordic hedder modellen passende til os heroppe i de vinterkolde nordiske lande.

De lange, bløde fleecefibre krammer kroppen og gør det svært at komme op fra sofaen igen – og så er plaiden helt fnullerfri!

Funktioner:

  • 6 temperaturindstillinger
  • Patenteret elektronisk temperaturregulering
  • Autosluk efter 3 timer
  • Overophedningsbeskyttelse

HD 75 Nordic er udført i åndbart fleece, som er OEKO-TEX 100 certificeret. Dette er forbrugerens forsikring om, at der ikke forefindes nogen som helst skadelige kemikalier i produktet. Med hele 6 temperaturindstillinger har du rig mulighed for at tilpasse varmen.

Varmeplaiden fra Beurer har patenteret elektronisk temperaturregulering, som sikrer dig og familien en varmeplaid der yder en jævn og behagelig temperatur under brug. Gennem Beurer Safety System er varmeplaiden også sikret mod overophedning.

Tæppet er ikke bare blødt og varmt – det er også praktisk. Du kan nemlig maskinvaske det på 30 °C skåneprogram, når det begynder at trænge. Drejer det sig dog om småpletter, anbefaler vi, at du først forsøger at fjerne dem med en opvredet fiberklud. Tæppet bør ikke vaskes overdrevent, da det kan forkorte levetiden. Varmeplaiden slukker automatisk efter 3 timer.

Strømforbrug: 100 Watt  

Der er 3 års garanti på produktet. Produceret i EU.

(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beurer
Varenummer: 43323

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.