Bamboo Pro kompressionsstrømper - 1 par

1
Se alle produkter fra Bamboo Pro
Varenummer: 30309

Bamboo Pro kompressionsstrømper øger blodcirkulationen og absorberer sved.

Disse unikke produkter fra Bamboo Pro indeholder bambus trækul, der fremstilles ved, at bambus stængerne udsættes for en kraftig varme i 2 uger. Bambus trækul teknologieb indeholder egenskaber, der kan cirkulere varme eller nedkøling efter kroppens behov, og er meget svedabsoberende.

Bambus trækul udsender infrarøde stråler og negative ioner, som giver en naturlig varme til muskler og led. Kompressionsstrømperne øger blodcirkulationen, forhindrer træthed og hævelse i ben og fødder. Strømperne regulerer temperaturen, og derved tilpasses varme eller kulde til fødder og læg efter behov. Bamboo kompressionsstrømper er lugt - og svedabsorberende og holder fødderne tørre og friske i længere tid, der ud over er de antibaktiel og svampedræbende.

Kompressionsstrømperne har en gradueret kompression fra anklen og opad. Det giver en øget strøm af blod fra fødderne til hjertet, hvilket gør kompressionsstrømper klasse 2 effektive til forebyggelse og lindring af åreknuder, og ligeledes en forebyggende behandling imod blodpropper.

Bambus kompressionsstrømper er RAL certificeret.
RAL-certifikatet garanterer opbevaringssystemers overordnede kvalitet og sikkerhed. Standarderne for overholdelse af RAL bestemmes uafhængigt af en leverandør. Standarderne administreres af det Tyske Institut for Produktkontrol og Certificering (German Institute for Quality und Kennzeichnung eV). Kvaliteten overvåges regelmæssigt af en uafhængig organisation. Hvert produkt kontrolleres flere gange årligt.
Inspektionerne finder sted på fabrikken og onsite. Det omfatter også inspektioner af installerede produkter.


21-32 mmHg, 360 Denier.

Kompressionsstrømperne findes i to størrelser:

Måleskema M/L L/XL
Sko Str. 35-39 40-45
Ankel 20-25 cm 25-30 cm
Læg 27-35 cm 35-44 cm

Vaskeanvisninger:
Vaskes ved 30°C, må ikke tørretumbles eller bleges. Det anbefales at strømperne vaskes i et vaskenet.
Strømperne anbringes i solen 1 time om måneden for genopladning af bambus trækullet, så det vedvarende kan udsende infrarøde stråler og negative ioner.

Se alle produkter fra Bamboo Pro
Varenummer: 30309

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.