SkinOcare hæl og ben aflastning - 1 par

SkinOcare hæl og ben aflastning - 1 par
Se alle produkter fra SkinOcare
Varenummer: 11939
SkinOcare hæl og ben aflastning - 1 par
(Fås i tre størrelser)

Vælg mellem størrelse
small: 35-37
medium: 38-40
large: 41-44


Hæl og ben støddæmpende hælbeskytter til sensitive hæle, der har behov for ekstra støtte. Med intensiv støddæmpning i midten.
Den elsatiske hælbeskytter stødabsorberer og trykaflaster hvorved risikoen for at ødelægge fodens og benets sener, ledbånd og led mindskes. Den er også velegnet ved sportsudøvelse.
Lindrer smerterne i forbindelse med slimsækbetændelse og senebetændelse.

Hælbeskytteren er vaskbar og med lang holdbarhed.

Dine fødder bærer dig gennem hele livet og er hele kroppens fundament og kroppens sladrehank. Er fundamentet ikke i orden, kan det medføre problemer andre steder i kroppen.

Et helt nyt koncept indenfor fodpleje og aflastning er netop lanceret i Danmark og kan være med til at afhjælpe nogle af de mest almindelige problemer med fødderne. Konceptet hedder SkinOcare Fodpleje og dækker bredt indenfor fodpleje og aflastning. Serien indeholder produkter til vabler, ligtorne, hård hud, hammertæer, knyster og overlappende tæer samt en hælbeskytter til sensitive hæle og en gelstøttepude, der modvirker smerter i forfoden ved brug af højhælede sko.

Produkterne er baseret på gennemtestede højteknologiske principper og har en fantastisk pasform og klæbeevne. Serien af vabelplastre består af åndbare og vandafvisende materialer, der fremmer en hurtig sårheling og mærkes og fungerer næsten som at få et lille stykke ekstra hud på. Serien af ligtorn plastre blødgører og fjerner ligtorne og hård hud og giver øjeblikkelig smertelindring.

Produkterne til aflastning af problemer med hammertå, overlappende tæer og knyster er baseret på ortopædiske principper og på innovative, elastiske, fleksible og bløde silikonematerialer med mineralolie i, der giver en helt uovertruffen komfort. Produkterne i fodaflastningsserien kan vaskes og dermed genanvendes

Indgår i kategorierne
Indlæg

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?