Indlæg til sko

Med skosåler og hælindlæg kan du få en bedre komfort og sundere hverdag. Hos Med24.dk kan du finde netop de såler, som passer til dine behov. Læs mere om indlæg til sko her:

Skosåler for komfort | Hvad gør skosåler? | Undgå hælspore | Skosåler til alle | Scholl skosåler 

43 Produkt(er)

Skosåler - for maksimal komfort i hverdagen

Er du en af dem, der i løbet af dagen benytter mange timer i dine sko? Om enten du er stående eller går meget rundt på arbejdspladsen, kan det være altafgørende, om dine fødders komfort er optimal. Men alle fødder er forskellige, og der kan derfor være behov for at dække flere gener.

Vi har dog alle det tilfælles, at det er vigtigt, vi undgår smerter og for megen belastning i hælene, da det kan føre til yderligere gener i resten af kroppen. Hos Med24.dk tilbyder vi derfor et udvalg af behagelige indlægssåler i forskellige længder fra velkendte mærker som Scholl, Mabs og Liqua, der kan dække de mange behov, som dine fødder kan have.  

Hvad gør skosåler?

De fleste mennesker vil igennem livet have gavn af at benytte en indlægssål enten i forbindelse med arbejde, diverse gåture eller sport. Vores behov for ekstra støtte er i starten måske ikke noget, vi bemærker. Det er først når smerter og gener opstår både i fødder, knæ og hofter, at de fleste griber fat om den nødvendige løsning.

For at sikre en sikker, sund og naturlig gang samt kropsholdning, der hverken volder problemer eller smerter, kan det være en god ide at anvende indlægssåler. På denne vis vil du både være med til at forebygge og “behandle”. 

Fordele ved fodindlæg

  • Såler sikrer en sund, komfortabel og naturlig fodstilling.
  • Såler støtter aktivt svangen.
  • Reducerer træthed i foden og virker aflastende for hæl og trædepuder.
  • Giver naturlig støddæmpning og beskyttelse.
  • Aktive indlægssåler giver fleksibilitet og stabilitet, så du sikrer optimal støtte med fødder, der bevæger sig naturligt.
  • Forebygger hælspore, ømhed, smerte og skader.
  • Skosålerne er behagelige for foden og kan tilpasse sig.

Undgå hælspore og overbelastningsskader

Ved gang og løb udsættes svangsenen for belastning. Når den bliver spændt kraftigt ud, kan det enorme pres medføre begyndende hælspore, som senere kan udvikle sig til en overbelastning eller skade på svangsenen. Man skal især være opmærksom på fejl fodstilling.

Begyndende hælspore viser sig oftest ved ømhed, når du træder ned på hælen. Det er en god ide at gribe hurtigt ind, såfremt du ønsker at undgå yderligere skade eller overbelastning.

Hertil kan du vælge en sål, der effektivt støtter foden og virker støddæmpende med den helt rigtige svanghøjde. Du kan i sortimentet indlægssåler, som er speciallavet til at afhjælpe ved hælspore og svangsenebetændelse.  

Skosåler til alle behov og alle slags sko

Når vi køber sko, er det sjældent, at vi kan finde nogle, der matcher vores fod og daglige udfordringer. Det skyldes overordnet, at de fleste sko ikke tilpasser sig vores fod på en gavnlig måde, men derimod har de en form, der skal gøre dem mest mulig brugervenlig for det hav af forskellige fødder, der kan være i samme skostørrelse.

Det betyder, at skoene både kan være for store nogle steder og gnave eller nive ved andre områder. Resultatet kan være en dårlig fodstilling, hvor vi træder skævt. Der kan ligeledes være manglende eller dårlig støtte i skoen, og det kan have konsekvenser, såfremt de ikke giver den rette aflastning for eksempel i forbindelse med løb.

Vælg de såler, der passer til dine fødder
Oftest behøver vi kun få justingeringer førend arbejdssko, stiletter og sneakers sidder helt perfekt. Du kan hertil anvende de fleste løse skosåler eller hælindlæg i alle slags sko. Om end vi taler skosåler til for store sko, formstøbte såler eller såler til sikkerhedssko, findes der uden tvivl en god løsning til dig.   

Når du skal vælge indlægssåler, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger dem, der passer til din fodtype. Oftest skelnes der mellem en lav eller høj svang, og om du har en smal eller bred fod. De fleste skoindlægssåler reducerer overordnet stød og belastning, forebygger ømhed samt dårlig fodstilling alt samtidig med at sålen tilpasser sig din fod.

Du kan finde hele fodsåler og støddæmpende såler til hæl og ankel, der ligeledes giver trykaflastning. Er du til en speciel lejlighed, hvor du skal benytte stiletter eller højhælede sko, kan det være en stor hjælp at anvende støttepuder til din forfod.

Undgå såler, der skrider eller flytter sig
Har man problemer med, at sålen ikke vil blive liggende perfekt i skoen, kan man blandt andet finde Liqua Care Velcro stic, som hjælper med at holde sålerne på plads.  

Skosåler fra Scholl

Nogle af de største favoritter blandt skosåler er Scholls gel activ såler, der både er tilpasset særlige behov, arbejde, hverdag og sport. Sålerne er designet i samarbejde med fod specialister, således du er garanteret at ethvert indlæg, kan sikre dine fødders sundhed og velvære.

Du kan finde Scholl skosåler hos Med24.dk til særligt gode tilbud. De findes i udgaver både til kvinder og mænd, hvortil størrelserne kan klippes til. Scholl gel activ kan findes både til de åbne sko, flade sko samt til høje hæle.  

Køb støttepuder og indlægssåler hos Med24.dk

Husk på, at dine fødder skal bære dig igennem hele livet. Det kan derfor være en god ide at skifte de flade såler med manglende støtte ud med de aktive og aflastende indlægssåler.

Med de helt rette fodindlæg, får både fødder og hæl den optimale støtte og stilling, de behøver, og du kan undgå alt smerte, problemer og ubehag. Vi er derfor sikre på, at du vil kunne få stor glæde af indlæg.

For at imødegå dine ønsker og behov yderligere, har vi valgt skosåler fra de bedste mærker til yderst gode priser. Husk at du til enhver tid kan opnå fri fragt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.