Spenco Gel hæl - onesize - 1 par

1
1
1
1
Se alle produkter fra Ironman
Varenummer: 38762

Spenco - Performance Gel Hæl

Spenco Gel Hæl er en indlægssål til hælen, som er fremstillet til at give dig ekstra og optimal støtte til din hæl, og forhindre smerter i hæl-området. Indlægget er velegnet til at bruge, både når du dyrker sport, eller ved hverdagsbrug. 

Indlægget er fremstillet i gummi designet til effektivt at absorbere tryk og dæmpe stød, som hælen udsættes for, ved hjælp af et anatomisk støddæmpnings-system. Stødabsorbering kombineret med høj returenergi giver dig den aller bedste ydeevne. Indlægget er designet, så det ikke skrider i dine sko, og du udelukkende behøver bekymre dig om at præstere. Indlægget sørger for, at du kan yde dit aller bedste, og give dine fødder den højeste komfort. Gelen gør, at foden får en bedre fornemmelse på ethvert underlag. 

Ved brug af hælindlægget undgår du at belaste dine hæle. Gel hæl kan anbefales at bruges når du skal løbe, for at booste din performance maks. Indlæggene kommer i par og er onesize, så de passer både til mænd og kvinder samt alle fodstørrelser.   

Indhold: 1 par

Se alle produkter fra Ironman
Varenummer: 38762

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.