Cannaderm Karpal Akut Håndled - 50 ml.

1
Se alle produkter fra Cannaderm
Varenummer: 50132

Cannderm Karpal Akut - Medicinsk udstyr, der reducerer smerter i håndled og forbedrer følsomheden i fingrene

Cannderm Karpal Akut er en karpaltunnel creme, der reducerer smerter i håndled og forbedrer følsomheden i fingrene. Det er et medicinsk udstyr beregnet til brug ved karpaltunnelsyndrom og ved håndledssmerter. Cremen er lavet med rosmarin, padderokke, kalkøjentrøst og humle samt banebrydende teknologi, der gør det muligt at lindre håndsmerterne og forbedre fingersensitivitet.

Egenskaber

  • Medicinsk udstyr
  • Mod karpaltunnensyndrom
  • Reducerer smerterne
  • Forbedrer fingersensitiviteten

Anvendelse

Cremen er beregnet til lokal anvendelse og til massage af håndled og underarme. Påfør en passende mængde og gnid og massér grundigt ind i håndleddet, på indersiden og ydresiden i en cirkulær bevægelse. Det anbefales at anvende cremen mindst 2 gange, gerne 3 gange om dagen, men max 5 gange dagligt. Er der mange smerter og en del nedsat følsomhed, bruges cremen i starten 5 gange dagligt.

Advarsel:

Påfør ikke på skadet hud. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Uhensigtsmæssig for børn under 3 år. Bruges ikke ved overfølsomhed eller allergi over for nogen af ingredienserne. Ved allergisk reaktion skal du vaske huden grundigt med varmt vand og sæbe. Påfør ikke omkring øjnene, slimhinder og brystet. Der er ikke observeret bivirkninger ved brug af anden medicin, mens du bruger cremen. Ved uønskede bivirkninger, skal du kontakte din læge. Må ikke bruges efter udløbsdatoen. Bruges ikke i tilfælde af åbenlys skade på tuben.


Indhold: 50 ml.

Ingredienser:

Aqua, Ethanol, Cannabis Sativa Sees Oil, Dimethicone, Propylene Glycol Isosterate/Ethylcellulose/Propylene Glycol Laurate, Propylene glycol, Veronica Officinalis Extract, Equisetum Arvense Extract, Euphrasis Rostkoviana Extract, Humulus Lupulusextract, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Caprylate/Glyceryl Undecylenate, Caprylyl Glycol/Ethylhexylglecerin, Menthol, Carbomer, Rosmarinus Officinalis Oil, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide

Se alle produkter fra Cannaderm
Varenummer: 50132
CE mærket
CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.