Clearblue Tidlig Graviditetstest - 1 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 37758

Clearblue Early Detection Graviditetstest kan påvise graviditet op til 6 dage før menstruation

Med denne graviditetstest fra Clearblue har du mulighed for at tjekke om du er gravid allerede 6 dage før din udebleven menstruation. Testen er Clearblues mest følsomme graviditetstest, som kan påvise meget små mængder af graviditetshormonet hCG i urinen. Den er lavet med en ergonomisk og hygiejnisk form, der er nem at håndtere på grund af det lange, buede håndtag med greb. Ydermere er testen udstyret med en bredere spids end en klassisk graviditetstest, der gør det nemmere at se, om prøven er udført korrekt.

Clearblue Early Detection Graviditetstest påviser, om der er graviditetshormonet hCG i urinen, hvilket giver dig et klart resultat indenfor kort tid. Resultatet vises gennem de to vinduer, et kontrolvindue (det lille vindue) samt et resultatvindue (det store vindue), der indikerer om du er gravid eller ej. Testen er mere end 99% præcis fra dagen for din forventede menstruation.

Anvendelse

Det er vigtigt altid at læse den medfølgende brugsanvisning grundigt før brug af graviditetstesten. Du kan desuden finde brugsanvisningen digitalt på svensk lige her.

Pak prøvepinden ud af indpakningen og fjern den blå hætte. Når du skal udføre testen, skal farveændringsspidsen holdes nedad i urinstrålen i 5 sekunder eller i en beholder med urin i 20 sekunder. Spidsen vil omgående blive lyserød for at indikere, at urinen er absorberet. Mens du venter på resultatet, skal spidsen peges nedad eller pinden lægges på en flad overflade. Du kan aflæse dit svar efter 3 minutter. Det har ingen betydning, hvis stregen i det store vindue er svagere eller stærkere end den anden.

Resultatet "gravid" vises ved to streger - én i hvert vindue, og kan blive vist allerede efter 3 minutter. Resultatet "ikke gravid" ses ved, at der kun er én streg i kontrolvinduet.

Obs! Hvis der ikke vises en blå streg i kontrolvinduet (det lille vindue) indenfor 10 minutter, har testen ikke fungeret.


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 37758

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.