Clearblue Graviditetstest - 1 stk.

1
1
1
Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 48894

Clearblue Rapid Detection Graviditetstest giver et hurtigt og tydeligt svar

Med denne graviditetstest fra Clearblue får du den hurtigste og letteste oplevelse med resultater efter så hurtigt som ét minut. Den er lavet med en ergonomisk og hygiejnisk form, der er nem at håndtere på grund af det lange, buede håndtag med greb. Ydermere er testen udstyret med en bredere spids end en klassisk graviditetstest, der gør det nemmere at se, om prøven er udført korrekt.

Clearblue Rapid Detection Graviditetstest påviser, om der er graviditetshormonet hCG i urinen, hvilket giver dig et klart resultat indenfor kort tid. Resultatet vises ved et letlæseligt plus- eller minus-symbol, der indikerer om du er gravid eller ej. Testen er mere end 99% præcis fra dagen for din forventede menstruation.

Anvendelse

Det er vigtigt altid at læse den medfølgende brugsanvisning grundigt før brug af graviditetstesten. Du kan desuden finde den danske brugsanvisning digitalt lige her.

Pak prøvepinden ud af indpakningen og fjern den blå hætte. Når du skal udføre testen, skal farveændringsspidsen holdes nedad i urinstrålen eller i en beholder med urin i 5 sekunder. Spidsen vil omgående blive lyserød for at indikere, at urinen er absorberet. Mens du venter på resultatet, skal spidsen peges nedad eller pinden lægges på en flad overflade. Aflæs dit resultat inden for 10 minutter efter gennemførsel af testen. Det har ingen betydning, hvis en af stregerne i plustegnet (gravid) er svagere eller stærkere end den anden.

Resultatet gravid (plustegn) kan blive vist efter 1 minut, når du tester fra dagen efter din forventede menstruation. Du skal vente 3 hele minutter for at bekræfte resultatet ikke gravid (minustegn) - eller når du tester, før du ikke har fået din menstruation.

Obs! Hvis der ikke vises en blå streg i kontrolvinduet indenfor 10 minutter, har testen ikke fungeret.


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 48894

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.