Blodtryksmålere - Tilbehør

Blodtryksmålere til hjemmemåling af blodtryk er i de senere år blevet meget populære. Med en blodtryksmåler er det muligt at måle blodtrykket i vante omgivelser. Se udvalget af tilbehør til din blodtryksmåler, bl.a. manchetter til blodtryksmåler og diverse adaptere.  

Måling af blodtryk | Manchetter i mange størrelser | Hvilket mærke er bedst?

16 Produkt(er)

Måling af blodtryk - overvåg for højt og for lavt blodtryk

Omkring 1 million danskere har forhøjet blodtryk. Hos langt de fleste er årsagen ukendt, ligesom det også er de færreste, der har symptomer. Dog kan forhøjet blodtryk give en øget risiko for slagtilfælde og blodprop i hjertet. Hjerteforeningen anbefaler, at blodtrykket ikke overstiger 135/85 mmHg. 

For at overvåge højt som lavt blodtryk benytter mange dansker en blodtryksmåler. Med målinger af blodtrykket i hjemmet, kan du nemmere overvåge dit blodtryk over tid og opdage eventuelle mønstre. Desuden kan en blodtryksmåling i vante omgivelser give et mere retvisende billede, da du ofte er mere afslappet og tilpas i dit eget hjem. 


Ekstra udstyr til din blodtryksmåler

Er den medfølgende manchet til din blodtryksmåler for stor? Vil du hellere benytte en adapter som oplader fremfor at skulle bruge batterier? Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til din blodtryksmåler, så du nemt kan få et retvisende resultat ved blodtryksmåling. Ekstra udstyret passer til alle de blodtryksmåler og mærker, som er i det store sortiment. 


Manchetstørrelser - for en nem og sikker måling

En manchet sidder om din arm som et omslag i forbindelse med blodtryksmåling. Når du køber en blodtryksmåler fra f.eks. Omron, få du oftest en medium manchet med i købet. Dog kan du have en større eller mindre arm, hvorfor den medfølgende manchet enten sidder for løst eller for stramt og dermed kan give en dårligere måling.  

Heldigvis finder du masser af ekstra manchetter i alle størrelser, så du nemt kan finde den rette størrelse til din arm – uanset om du skal have en lille eller stor manchet. 

Måling (cm) Manchetstørrelse*
18-22 cm Small
22-32 cm Medium
32-45 cm Large

* Læs altid på det enkelte produkt da målene kan variere fra mærke til mærke 


Hvilket mærke med blodtryksmåler skal jeg vælge?

Det er svært bestemme, hvad den bedste blodtryksmåler er. Alt efter dit budget og dit behov for funktioner, finder ud blodtryksmåler i mange prisklasser. Du finder et stort udvalg af klinisk testet og godkendte blodtryksmålere hos Med24.dk samt tilbehør, der matcher kvaliteten og designet af blodtryksmålerne. 

Hos os finder du bl.a.: 

  • Microlife blodtryksmåler
  • Beurer blodtryksmåler
  • Omron blodtryksmåler
  • Rossmax blodtryksmåler
pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.