Kundeservice
0 varer
Kurv
Lamisil Once - 4 g
Lamisil Once - 4 g

Lamisil Once - 4 g

Vores pris: 97,35 DKK
97,35 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Beskrivelse
Anmeldelser

Lamisil Once indeholder terbinafin og anvendes til behandling af fodsvamp. Lamisil Once er den eneste engangsbehandling af fodsvamp

Lamisil Once påsmøres kun én gang på begge fødder, også selvom læsioner kun er synlige på den ene fod. Dette skal sikre, at svampen dræbes, da den kan være til stede, selvom der ikke er synlige tegn herpå.

Et tyndt lag påføres først imellem og rundt om alle tæerne samt fodsålen og siden op langs foden op til 1,5 cm. Lad opløsningen tørre ind til en fi lm i 1-2 minutter.
Bivirkninger: Omfatter milde og forbigående reaktioner på det behandlede hudområde så som tør hud, hudirritation og brænden. I meget sjældne tilfælde ses allergiske reaktioner. Bør ikke anvendes til patienter under 18 år eller gravide eller ammende.

I alle pakninger ligger en brugsvejledning, som bør læses grundigt. Er du i tvivl, kontakt da egen læge.

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her


Varenummer: 1892

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Heidi Jepsen - 25-03-2008 
Utrolig nemt at håndtere og påføre. Effekten viser sig hutigere end ved brug af den alm. Lamisil. Dejlig nemt blot at skulle behandle en gang i stedet for hver dag.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832