Voltaren Gel - 150 g

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Voltaren
Varenummer: 25798

Voltaren Gel med nyt brugervenligt skruelåg, som gør at produktet er let at åbne.

Voltaren gel er effektivt til behandling af smerter og inflammation. Voltaren gels unikke sammensætning trænger dybt ind og koncentrerer sin smertestillende og anti-inflammatoriske virkning i de led, hvor du har brug for den. Voltaren gel er det mest solgte non-steroide anti-inflammatoriske håndkøbsmiddel til udvortes brug på verdensplan.

Voltaren Gel lindrer smerte og nedsætter eventuelle betændelsestilstande i ledde og muskler. Gelen er let og behagelig og fedter ikke på huden efter påføring. Voltaren Gel virker samtidig kølende på grund af indholdet af vand og alkohol.

Voltaren Gel fås i tre forskellige størrelser: 50 gram, 100 gram og 150 gram.

Denne nye tube med et ergonomisk designet låg, gør den let at åbne, og gør det nemmere og hurtigere at smøre gelen på. Du skal bare tage let fat om låget og skrue en enkelt gang for at åbne tuben. Særligt personer med smerter eller nedsat kraft i hænderne vil have gavn af den nye og praktiske åbningsmekanisme.

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her

Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.