Voltaren Forte Gel Orifarm 23,2 mg/g - 100 g.

1
Se alle produkter fra Voltaren
Varenummer: 52908

Voltaren Forte Gel Orifarm 23,2 mg/g - 100 g - Lokalt smertestillende og anti-inflammatorisk gel til muskler og led

Voltaren Gel lindrer smerte ved at behandle inflammation (betændelsestilstande) i led og muskler. Muskelsmerter skyldes ofte inflammation og derfor virker Voltaren Gel smertelindrende, da gelen er anti-inflammatorisk og dermed kan fremskynde kroppens helingsproces, når der er opstået akut skade i cellerne såsom inflammation. 

Gelen er let og behagelig og fedter ikke på huden efter påføring. Voltaren Gel virker samtidig kølende på grund af indholdet af vand og alkohol.

Hvornår anvendes Voltaren Gel?

Voltaren Gel kan anvendes ved beskadigelse af sener, ledbånd, muskler og led som f.eks. rygsmerter, forstuvninger, sportskader, blå mærker og forstrækninger. Voltaren Gel kan også bruges ved lokale former for bløddelsreumatisme, f.eks. tendinitis (f.eks. tennisalbue), bursitis, skulder-hånd-syndrom og periartritis.

Anvendelse:

Voltaren Gel skal anvendes som skrevet i indlægssedlen eller efter lægens eller apotekspersonalets anvisning. Er du i tvivl, så spørg lægen eller på apoteket.

Voltaren Gel påsmøres huden på det angrebne område 3-4 gange dagligt. Det anbefales at vaske hænder efter brug, dog ikke hvis hænderne behandles. Brug ud over 7 dage bør kun ske efter aftale med lægen

Dosis:

Voksne og børn på 14 år og derover:

2–4 g gel (svarende til en mængde på en størrelse fra et kirsebær til en valnød) påsmøres huden på det angrebne område 3 – 4 gange daglig.

Bivirkninger:

Der er ingen alvorlige bivirkninger, men der kan forekomme udslæt. Sjældent ses væske-ophobning eller blæredannelse på huden. Meget sjældent ses sammentrækning af bronkierne, nældefeber eller lyssensibilitet.

Forsigtighedsregler:

  • Anvendes ikke ved overfølsomhed for diclofenac eller de øvrige indholdsstoffer
  • Anvendes ikke anvendes af personer, der lider af salicylatprovokeret astma, nældefeber eller snue efter behandling med acetylsalicylsyre eller anden smertestillende medicin (NSAID)
  • Anvendes ikke af gravide i 7.-9. måned
  • Anvendes ikke hvis du er under 14 år

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her

Se alle produkter fra Voltaren
Varenummer: 52908

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.