Rhino næsehorn junior

1
Se alle produkter fra Yogapeo
Varenummer: 46142

Rhino næsehorn junior er et næsehorn til næseskylning

Rhino næsehorn junior er et næsehorn, som bruges til næseskylning. Hornet er udviklet særligt til børn i alderen 4-12 år. Junior hornet er i 2/3 størrelse, så det passer perfekt til en barnehånd. Tuden er desuden mindre og lidt længere, for også at passe godt ind i et barns næsebor. Næseskylning med lunkent saltvand fjerner let og skånsomt skorper og urenheder i næsen. En skylning fjerner slim, hævelse i slimhinderne mindskes og næsen åbnes mere. Næseskylning er en effektiv måde at forebygge og lindre bihulebetændelse. Derudover kan næseskyl være med til at reducere problemerne hos personer med pollen- og støvallergi.

Næseskylning forebygger og behandler:

  • forkølelse og tilstoppet næse
  • bihuleproblemer
  • luftvejsallergi

Anvendelse

Vandet som anvendes til næseskylningen skal have samme saltindhold og temperatur som kroppens slimhinder. Der hældes 1 måleskefuld salt i næsehornet (måleske er vedlagt i æsken), herefter fyldes næsehornet med lunkent vand (kog evt. vandet først), derefter skylles næsen som anvist i den medfølgende brugsvejledning. Efter næseskylningen skylles Rhino hornet godt og tømmes for vand, herefter lufttørres hornet. Næsehornet tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.


Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Yogapeo
Varenummer: 46142

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.