MDerma

Højkvalitets fugtpleje fra MDERMA

MDerma - effektiv og allergivenlig fugtplejeserie udviklet i samarbejde mellem hudlæge Uffe Koppelhus og DermaPharm A/S.
Læs mere om MDerma her.

MDerma

MDerma er en effektiv og allergivenlig fugtplejeserie udviklet i samarbejde mellem hudlæge Uffe Koppelhus og DermaPharm A/S (skaberne af Derma), som har mere end 40 års erfaring med at udvikle rene, certificerede produkter. MDerma er udviklet og produceret i Danmark og tilpasset det nordiske klima. Serien er særlig velegnet til sårbar og sensitiv problemhud, men henvender sig samtidig til den kvalitetsbevidste forbruger, som søger dermatologisk testet fugtpleje af højeste kvalitet. Du kan være sikker på, at MDerma har en creme, der passer netop til dig.

MDerma hudplejeprodukter kan spare dig for meget besvær, så du i stedet hurtigt får glæden af et produkt, der virker. Fordi vi kender livet med fugtplejekrævende hud, har vi udviklet MDerma, hvor du undgår besværlig og dyr afprøvning af mange forskellige hudplejeprodukter.

Der findes ingen ens hud, og der er mange forskellige årsager til hudpleje. Om du bare ønsker de bedste forudsætninger for en sund hud eller lider af svære hudlidelser, kan du være sikker på, at MDerma har en creme, der kan hjælpe.

Vi påstår ikke, at vi har en enkelt creme til alle hudtyper mod alle problemer. I stedet har vi udviklet en overskuelig serie af cremer i få kategorier, så du kan vælge et eller flere produkter, der dækker dine behov og møder dine præferencer.

Kend serien

Lipidcremer - MD01, MD02 og MD03
Cremer med fedtindhold på op til 100%. Særligt velegnet til meget tør og/eller beskadiget hud med ekstra behov for beskyttelse.

Cremer med højt fedtindhold - MD11 og MD12
Kombinerer effektivt fugtgivende og -bevarende ingredienser som glycerin og petrolatum.

Carbamidcremer - MD21 og MD22
Carbamid er et stof, der dels kan binde vandmolekylerne i huden og - i højere koncentrationer - kan virke blødgørende på hård og skællende hud. Cremerne giver effektivt fugt til huden trods relativt lave fedtprocenter.

Creme med lavt fedtindhold - MD31
Cremen er velegnet til let til moderat tør hud eller normal hud, hvor der ønskes fugt og et beskyttende lag mod det omgivende miljø. Den kan anvendes dagligt både på krop og i ansigt.

Olie - MD41
Indeholder en nærende kombination af olus-, abrikoskerne-, mandel- og jojobaolie, som virker beroligende og fugtbevarende på huden.

Repaircremer - MD51 og MD52
Særligt velegnet til beskadiget hud. Udover at lægge en barriere over huden indeholder cremerne ingredienser, som naturligt findes i hudens egen barriere - herunder kolesterol, fedtsyrer og ceramider. MD52 indeholder desuden mineralet zink, som hjælper med at berolige og beskytte huden mod irritation.

Ansigtscremer - Face 11, Face 21 og Face 51
Særligt udviklet til tør, sart og irriteret hud. Face 51 indeholder blandt andet salicylsyre og zink, som reducerer forekomsten af urenheder.

Solserien - SPF 15, SPF 30, SPF 50+ samt After Sun Sorbet
Solcremerne er bygget på en effektivt kombination af ”triple-action”-UV-filtre, som beskytter mod solens stråler gennem absorption, refleksion og spredning. Den høje absorptionsevne betyder, at solcremerne fedter minimalt. Samtidig er cremerne både veganske og koralvenlige.

After Sun Sorbet har en fløjlsblød konsistens, som virker både kølende og fugtgivende på huden.

Køb hudpleje fra MDerma hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af allergivenlig hudpleje fra MDerma til både ansigt og krop. Køb hos os i dag - billigt, nemt og hurtigt.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?