MDerma

Højkvalitets fugtpleje fra MDERMA

MDerma er en effektiv og allergivenlig fugtplejeserie udviklet i samarbejde mellem hudlæge Uffe Koppelhus og DermaPharm A/S, som har mere end 40 års erfaring med at udvikle rene, certificerede produkter. MDerma er udviklet og produceret i Danmark og tilpasset det nordiske klima. Serien er særlig velegnet til sårbar og sensitiv problemhud, men henvender sig samtidig til den kvalitetsbevidste forbruger, som søger dermatologisk testet fugtpleje af højeste kvalitet. Du kan være sikker på, at MDerma har en creme, der passer netop til dig. Læs mere om MDerma her.

MDerma hudplejeprodukter kan spare dig for meget besvær, så du i stedet hurtigt får glæden af et produkt, der virker. Fordi vi kender livet med fugtplejekrævende hud, har vi udviklet MDerma, hvor du undgår besværlig og dyr afprøvning af mange forskellige hudplejeprodukter.

Der findes ingen ens hud, og der er mange forskellige årsager til hudpleje. Om du bare ønsker de bedste forudsætninger for en sund hud eller lider af svære hudlidelser, kan du være sikker på, at MDerma har en creme, der kan hjælpe.

Vi påstår ikke, at vi har en enkelt creme til alle hudtyper mod alle problemer. I stedet har vi udviklet en overskuelig serie af cremer i få kategorier, så du kan vælge et eller flere produkter, der dækker dine behov og møder dine præferencer.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.