MDerma Solcreme

5 Produkt(er)

MDerma Solpleje - Solcremer af højeste kvalitet, til absolut alle hudtyper

MDerma har udviklet en serie af skånsomme solplejeprodukter, som altid beskytter din hud optimalt fra solens stråler, uanset din hudtype. 

Sortimentet indeholder solcremer, som har SPF-faktorer fra 15-50, samt en effektiv Aftersun, der helt naturligt plejer og beroliger din hud efter en dag i solen. Cremernes solfiltre beskytter både din hud mod UVA- og UVB stråler og er desuden 100% vandfaste samt koralvenlige, på grund af det naturlige indhold. Alle produkterne er fremstillet med blide ingredienser i kombination med aktive stoffer, for eksempel naturlige olier, som ikke kun giver dig solbeskyttelse, men også holder din hud sund og velplejet, så du ikke får en tør og irriteret hud.

MDermas solcremer har en høj absorptionsevne, således at de hverken fedter eller klistrer på kroppen, men i stedet trænger hurtigt ind i huden. Solpleje i topklasse! 

Hvorfor vælge en MDerma solcreme?

MDermas solprodukter har været under udvikling i lang tid, således at du er sikret det absolut bedste samt det mest effektive og skånsomme produkt. MDermas solcremer er det oplagte valg for dig, som har sensitiv, følsom og ellers irriteret hud, fordi produkterne er så milde. Produkterne er også super velegnede til børn. 

MDerma solcremerne er blandt andet: 

  • 100% veganske
  • 100% fri fra parfumer og farvestoffer
  • Koralvenlige
  • Allergy Certified
  • Anbefalet af Asthma Allergi Nordic
  • Dansk producerede

Når du vælger en MDerma solcreme, er der minimal risiko for allergiske reaktioner og irriteret hud. Derfor kan du bruge disse solcremer hver dag for optimal beskyttelse i sommerens sol. Find den variant, der passer til dine behov, og glem ikke den tilhørende Aftersun. 

Om MDerma

MDerma er et dansk firma, som fremstiller masser af effektive produkter, særligt udviklet til dig med forskellige typer af problemhud. MDerma ved, at hudlidelser såsom atopisk hud og andre tilstande, hvor huden bliver tør, irriteret og følsom kan give store gener i hverdagen. Derfor har de arbejdet tæt sammen med hudlæge- og biokemiker Uffe Koppelhus, for at designe formularer, der egner sig til- og virker på alle hudtyper. 

Køb MDerma solcreme hos Med24.dk

Her hos Med24 forhandler vi kun de bedste og mest naturlige produkter, så du kan passe godt på dig selv, og på naturen.
Prøv de følgende solpleje-produkter fra MDerma: 

High SPF15 Sun Lotion - Allergivenlig solcreme med let beskyttende faktor 15 

High SPF30 Sun Lotion - Allergivenlig solcreme med medium beskyttende faktor 30 

High SPF50 Sun Lotion - Allergivenlig solcreme med højt beskyttende faktor 50

Aftersun Lotion - Allergivenlig aftersun, som beroliger og plejer solmættet hud

Husk altid solcreme, når du befinder dig udenfor

Ligegyldigt UV-faktoren er det altid vigtigt at beskytte din hud mod solens stråler, så du ikke får permanente skader og ændringer i huden. Påsmør altid en rigelig mængde solcreme på alle kroppens udsatte steder flere gange om dagen, og vælg den SPF-faktor, der er passende. Selvom MDermas solcremer er vandfaste, bør du altid påføre et nyt lag solcreme efter kontakt med vand. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.