Maybelline


Maybelline er et af de bedst sælgende makeup-brands på verdensplan og benyttes af kvinder i over 120 lande. Maybelline’s store sortiment af foundation, læbestift og øjenbrynsprodukter byder på alt hvad du skal bruge, for at skabe smukke makeup-looks til hverdag eller fest. Lær mere om Maybelline lige her!

Maybelline Face | Maybelline Eyes | Maybelline Lips

66 Produkt(er)

Maybelline New York - Klassisk, ikonisk og populært makeup til alle

Du kender garanteret Maybelline’s ikoniske slogan “Maybe she’s born with it. Maybe it’s Maybelline”, der igennem mange år har været dét, de fleste har forbundet med det populære mærke. Maybelline blev grundlagt i 1917 af Tom Lyle Williams, som startede ud med at skabe mascara fra kul og vaseline. Siden da, er Maybelline blevet et af de mest populære mærker på verdensplan og har udvidet sortimentet med mascaraer, læbestifter og foundations af højeste kvalitet. En af mærkesagerne hos Maybelline er mangfoldighed, hvilket også ligger til grund for deres over 1000 forskellige nuancer af højtydende produkter til ansigtet, øjnene og læberne.

Maybelline har hovedsæde i New York, hvor mærket også får en stor del af sin inspiration til nye, kreative og unikke produkter. Det pulserende liv, konstant skiftende tendenser og de mange forskellige individer er inspirationskilde for flere fantastiske kollektioner fra Maybelline. Læs mere om udvalgte kollektioner fra Maybelline herunder.


Maybelline Face

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af foundations, concealere, contour-produkter og highlightere fra Maybelline. Uanset om du leder efter et produkt som dækker urenheder og rynker eller gerne vil definere dine ansigtstræk har Maybelline lige sagen for dig! Maybelline’s mange produkter til smuk og livlig hud findes i alverdens forskellige nuancer, så alle og enhver har mulighed for at finde sit perfekte match. Maybelline er kendt for mange forskellige kollektioner, men én som tog verden med storm, er den ikoniske serie Fit Me. Denne serie er udviklet med drømmen om at tilbyde nytænkende og effektive makeup-produkter, som tilpasser sig individets behov. I Maybelline Fit Me indgår bl.a. Fit Me Matte + Poreless Foundation, Fit Me Concealer og Fit Me Luminous + Smooth Primer.

Maybelline Eyes

I New York skifter moden konstant. Derfor har Maybelline hele tiden fingeren på pulsen, så dine øjne og øjenbryn altid kan fremhæves på smukkeste vis. Maybelline leverer øjenskygger, eyeliners, mascaraer og øjenbrynsprodukter til ethvert formål, så du kan lave spektakulære looks eller definere dine bryn hver eneste dag. I det store sortiment finder du blandt andet disse produkter:

  • Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara
  • Maybelline Eye Shadow Palette – The Nudes
  • Maybelline Tattoo Brow Waterproof Gel

Maybelline Lips

En klassisk rød læbe eller en diskret glans sætter prikken over I'et i ethvert makeup-look. Maybelline har et stort udvalg af læbestifter og lipglosses, som giver dig uimodståelige læber. Maybelline Color Sensational Lipstick er en blød og cremet læbestift, der holder hele dagen! Og med Maybelline Lifter Gloss får du fyldige, bløde og glansfulde læber efter bare ét lag.


Her hos Med24.dk har vi et stort udvalg af bl.a. foundations, mascaraer og læbestifter fra Maybelline. Køb nemt og sikkert hos Med24.dk - vi har hurtig levering.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.