MAM

101 Produkt(er)

MAM – Sutter, sutteflasker og brystpumper

Med MAM har du muligheden for at forkæle dit barn med sunde og sjove produkter af højeste kvalitet. Hos Med24.dk præsenterer vi dig derfor også for et univers af sutter, brystpumper, ammeindlæg, opbevaring til babymad. drikkekopper samt sutteflasker fra MAM, som vil være til stor glæde for både dig og dit barn igennem opvæksten.

Deres prisvindende babyprodukter er designet præcist efter barnets alder og behov, og findes derfor i forskellige former, spændende farver og lækre modeller. Hos os kan du finde det perfekte match til skarpe priser og gode tilbud til enhver tid! 

Hvad er MAM?

MAMs primære mål har siden 1976 været at støtte børns udvikling og trivsel samt gøre hverdagen nemmere for forældre hele verdens over. Brandet søger at nå dette mål hver eneste dag ved hjælp af ansvarsfuld handling, særlig omtanke, produkter og udvikling baseret på moderne viden og med optimal sundhed og velvære for sigte.

Grundlæggelsen af MAM
I midten af 70’erne stod forældre over for en enten-eller-beslutning ved køb af babyprodukter: enten et tiltalende design eller medicinsk afprøvet funktionalitet. En kombination af begge fandtes ikke inden for babyartikler på dette tidspunkt. Den uddannede kunststoftekniker og passionerede familiefar Peter Röhrig valgte derfor at tage sagen i egen hånd.

I samarbejde med videnskabsfolk, læger og designere fra universitetet i Wien for anvendt kunst udviklede han en sut, som skilte sig ud, både hvad angik form og funktion. På den måde opstod virksomheden MAM og det unikke teamwork, som den dag i dag kendetegner alle MAM-produkter. 

Bæredygtighed og langsigtede visioner

Som en familievirksomhed, der har sat sig for at støtte babyers velbefindende, har MAM altid haft fokus på bæredygtighed. Derfor får hver enkelte detalje og hver eneste beslutning så stor opmærksomhed, som var det til den vigtigste baby i verden.

Brandets CSR-motiv lyder:
"Hos MAM ønsker vi at gøre verden bedre ved at bruge vores evner. Vi tænker bæredygtigt og langsynet, fordi babyerne af i dag er de voksne af i morgen." 

Et sikkert og sundt valg

At være forældre er krævende. Derfor har MAM i mere end 40 år udviklet babyprodukter, som er unikke i både design og funktion. Deres produkter er resultatet af et tæt samarbejde mellem eksperter inden for områder som medicin, forskning og teknologi.

MAM’s produkter understøtter herfor det enkelte barns udvikling, og letter hverdagen for både babyen og dets forældre. Alle MAM innovationer følger disse sikre principper, hvilket gør, at du som forældre kan føle dig i trygge rammer lige såvel, som dit barn vil kunne opleve tilpashed og tryghed ved brug af de kvalitetsbevidste produkter.

Maksimal sikkerhed og lovmæssige krav
Om end der er tale om MAM sutteflasker eller en bestemt MAM sut overholdes alle gældende, relevante normer og standarder i verden. Der er i selskabet blevet udviklet interne regler og kontroller, der går langt ud over de lovgivningsmæssige krav. Når det gælder sundhed, trivsel og sikkerhed bør man nemlig aldrig gå på kompromis!  

MAM tilbyder herfor bl.a. børneprodukter indenfor følgende krav: 

 • BPA-fri produkter.
 • PVC-fri produkter – der anvendes hverken PVC eller phtalater.
 • Fuldstændig brudsikkerhed for absolut minimum fare for tilskadekomst.
 • Varmebestandig for særlig grundige rengøringsmuligheder.
 • Kogefasthed for babyartikler fra 0 til 6 måneder – dermed kan de steriliseres og yder dermed 100 % hygiejne og sikkerhed.
 • Det interne krav til trækbrudstyrke iht. EU-standard EN 1400 (sutte-standard) er højere end påkrævet.
 • Udover produkternes design og funktion skal særligt deres overflader kunne garantere en farefri håndtering og derudover videreudvikle babyernes motoriske- og følelsesmæssige evner.

MAM sutter

Enhver sut fra MAM er udviklet i samarbejde med blandt andet tandlæger med henblik på at være skånsom og anatomisk korrekt for udviklingen af babyens eller barnets kæbe.

MAM’s sutter er derfor også udført i helt unikke design, der er tilpasset hele barnets hverdag – helt fra legetid til de trygge rammer ved sengetid. MAM er dog ikke blot kendt for deres kvalitetsprodukter, men ligeledes for de flotte designs i farver og mønstre, der findes til drenge og piger ifølge med de nyeste trends.  

Find den helt perfekte sut

Til nyfødte finder du ekstra små og lette sutter i både silikone og latex, der er nemme, sikre og behagelige for babyen at anvende. En af de foretrukne modeller er MAM Perfect. Du kan finde MAM 16+ måneder MAM sutter 6+ samt meget mere!

Hos Med24.dk finder du sutter til både nat og dag indenfor modellerne: 

 • MAM Perfect
 • MAM Air
 • MAM Original
 • MAM start sut

MAM sutteflasker

MAM sutteflaske skåner ligeledes barnets sarte hud og ligger helt perfekt i munden. Sutteflaskerne fås i forskellige størrelser, designs og farver, som er stort set uundværlige med deres forskellige bideringe og egenskaber til blandt andet at rengøre barnets tænder.

I vores udvalg kan du finde Anti-Colic selvsteriliserende sutteflasker – Disse har ifølge testmødre gennem årene været de bedste på markedet. Desuden kan du finde tudkopper, glassutteflasker og MAM’s tilhørende flaskesutter.  

Køb produkter fra MAM hos Med24.dk

Når det gælder vores børn, er der aldrig plads til at gå på kompromis. Vi har herfor gjort det nemt med sunde og sikre valg, der gør hverdagen lettere og bedre for dig og dit barn. Dit barn fortjener udelukkende det bedste – Derfor finder du også et udvalg af de anerkendte produkter fra MAM hos Med24.dk både til mor og barn.

Alle MAM produkterne tilbydes til gode priser og fantastiske tilbud. Se desuden vores store sortiment af de mest anerkendte og foretrukne produkter fra brands til mor og barn her! 


Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.