Vegansk smørepålæg

Skal der være flere grønnere dage om ugen? Eller mangler du lækre, veganske alternativer til at få med på madpakken?
Læs mere her!

36 Produkt(er)

Et grønnere alternativt

Flere og flere danskere vil gerne have et plantebaseret alternativ til smørepålæg. Du finder et stort udvalg af vegansk smørepålæg, og generelt vegansk pålæg, hos Med24.dk. Det er et godt valg for sundheden, dyrene, miljøet og klimaet, men uden du går på kompromis med lækker smag, konsistens, mæthed og tilfredsstillelse.  


Vegansk pålæg til morgenmad, middag -og aftensmad

Der er så mange muligheder for veganske alternativer, lige fra morgenmad til aftensmad. Kunne du f.eks. godt tænke dig mere vegansk pålæg til morgenmaden, så burde du prøve Urtekram Peanut butter crunchy, som er en lækker crunchy peanut butter, der fungerer virkelig godt ovenpå en skive brød, men også som topping på din havregrød eller andre former for grød. 

Du kan bruge det veganske smørepålæg, både under dit almindelige pålæg, som en spread, men de kan også nydes alene som en dip til grøntsagsstængerne eller chips. Til madpakken er f.eks. Zwergenwiese Streich Kinder, særlig god som vegansk pålæg til børn, da den er sødet med æblesaft i stedet for sukker. 

Vegansk smørepålæg smager fantastisk og er cruelty-free, så du vinder både til din gode samvittighed, gør noget godt for planeten og er god mod dyr! 


Kundernes favoritter:

  • Urtekram Peanut butter crunchy Ø er en cremet peanut butter, som sætter prikker over i'et, for topping til din grød.
  • Sandwich spread tomat/urter Ø er virkelig god som vegansk smørepålæg, eller som dip til chips eller grøntsagsstænger. Den er en smagseksplosion af tomat og urter.
  • Tartex tube Ø er en vegansk postej, som er lækker at bruge på f.eks. brød, hvis du gerne vil have en nemt alternativ til vegansk leverpostej. Den findes i flere smagsvarianter.
  • Urtekram Sandwich spread rødbeder/peberrod Ø er endnu et godt bud på vegansk smørepålæg. Den smager dejligt af rødbeder og peberrod og er lækker ovenpå kiks, brød eller som dip.

Vegansk mad

Udover vegansk smørepålæg, findes der hos Med24.dk, mange andre muligheder indenfor vegan mad. Der findes f.eks. både veganske køderstatninger, for slet ikke at nævne det store udvalg af lækkert vegansk slik og vegansk chokolade, som helt sikkert vil få dine tænder til at løbe i vand. 


Vegansk smørepålæg opskrift

Der findes et hav af smagfulde opskrifter på hurtigt vegansk pålæg, som du kan lave nemt og hurtigt. F.eks. er humus virkelig nemt at lave også for en nybegynder, og så smager det fantastisk under dit veganske pålæg, som spread, som dip eller alene. Du kan finde kikærter til din humus her! Så du hurtigst muligt, kan byde dine gæster på hjemmelavet vegansk pålæg. 


Vegansk pålæg køb her

Hos Med24.dk findes der et bredt udvalg af vegansk pålæg og ikke nok med at det smager fantastisk, så er det også et grønnere alternativ til din madpakke. Med24.dk sørger altid for hurtig levering, og så er det selvfølgelig i bæredygtige indpakning. 


Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.