Tidselolie

Den undervurderede tidselolie associerer de fleste nok med ukrudt, der kan stikke de bare tæer på græsplænen. Men faktisk kan nogle slags tidsler bruges til at producere den spiselige tidselolie, der gør sig godt i dressinger og marinader. Bliv klogere på olien her! 

Den spiselige tidselolie | Vitaminer og omega-6 | Tidselolie i kosttilskud & hudpleje 

2 Produkt(er)

Den spiselige tidselolie

kvinde bruger tidselolie på salat med24

Måske kender du allerede tidselolie fra hudpleje, hvor det ofte bliver brugt som en naturlig antiage-ingrediens. Tidselolierne på denne side er til madlavning, hvor den kan benyttes i et væld af forskellige retter. Tidselolie er ikke velegnet til stegning, da den har en lavere rygetemperatur end andre olier, og derfor hurtigt kan blive harsk ved stegning. 

Heldigvis kan koldpresset tidselolie med fordel benyttes i asiatiske inspirerede retter, i dip og dressinger samt til mysli og desserter. Olien har en nøddeagtig smag, hvilket gør den fremragende som kontrast til grøntsager eller krydderier.  

Her på siden finder du koldpresset tidselolie, der både er økologisk og smager rigtig godt. Cleasprings Saflor olie er lavet af Saflor blomsten, der er i familie med tidslerne, som vi kender dem fra Danmark. 


Tidselolie i kosttilskud og hudpleje

I hudpleje bliver tidselolie ofte brugt som ingrediens i hudpleje på grund af indholdet af linolsyre og E-vitamin. Olien er en såkaldt tør olie, som hurtigt absorberes af huden. Mange benytter tidselolie i forbindelse med uren, moden samt fedtet hud. I hudplejeprodukter er tidselolie med til at efterlade huden med en dejlig duft, ligesom den virker beskyttende, blødgørende og genoprettende på huden. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.