Hvedekimolie

2 Produkt(er)

Hvad er hvedekimolie?

Hvedekornsorten har sin oprindelse omkring Middelhavet i Mellemøsten. Inde i hvedekornet findes kim, hvorfra den vegetabilske olie hvedekim udvindes. Hvedekimolie (triticum vulgare) er således den olie, som kan udtrækkes af hvedens kerner.

Hvedekimolie kan karakteriseres ved sin mørkegule farve, bløde konsistens og nøddeagtige duft.


Anvendelse af hvedkimolie

Olien er ikke kun værdsat for sit fine næringskompleks, men også for dens alsidighed. Hvedekim kan nemlig anvendes indvortes såvel som udvortes.

Hvedekimolie til madlavning
Smagsmæssigt har hvedekimolien en kraftig, men let og sødlig smag, der gør den anvendelig som madolie, men desuden også i salater, dip samt meget mere.

Hud- og hårpleje
Når hvedekimolien er henvendt et kosmetisk produkt er den både anvendt i hårpleje såvel som hudplejeprodukter. Olien besidder en fugtgivende effektiv, der blandt andet reparerer og vedvarer vitalitet ved hud og hår. Det er særligt indholdet af E-vitamin, som har gjort, at flere plejeproducenter har fået øjnene op for hvedekimolie.

Du kan finde personlige pleje, der indeholder hvedekimolie ved hjælp af søgefeltet øverst på siden. Her er nogle af favoritterne Weleda Stretch Mark Oil og Embryolisse Creme Douceur Des Mains.

Køb hvedekimolie hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du Natur-Drogerier Hvedekimolie i 2 udgaver. Den rige olie har en smag, der minder om friskmalet kim. Den kan både indtages rent, men også benyttes som olie i diverse salater. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.