Avocadoolie

De fleste kender allerede avocadoen som den grønne frugt, der kan levere en lækker, rund og sund fedme til salaten – eller som hovedingrediensen i den udsøgte guacamole dip fra det mexicanske køkken.

Men har du nogensinde hørt om avocadoolie? En omfangsrig forskning har gennem årene gjort, at naturren avocadoolie er blevet placeret som en af de mest alsidige og næringsrige planteolier.

Hvad er avocadoolie? | Næringsindhold | Hvad kan du anvende avocadoolie til? 

3 Produkt(er)

Hvad er avocadoolie?

Avocadoolie udvindes fra modne avocadoer. Olien, der er meget fed, men sund, indholder værdifulde næringsstoffer som E-vitamin og lecithin.
Frugten er da også en kæmpe favorit blandt mange udelukkende grundet dens smag og fyldighed.

Ved at inddrage avocado i madlavningen blot én gang om ugen kan du både være med til at pleje din hud og samtidig bidrage til kroppens indre, fysiske velvære. Når det kommer til avocadoolie, er det på ingen måde ulige med frugten. De mange egenskaber fra avocado stammer netop fra olien.

Hos Med24.dk finder du de helt rene, økologiske og velsmagende avocadoolier fra velkendte brands. Vi tilbyder udelukkende de mest naturlige og rige planteolier i sortimentet, så du kan få det bedste ud af din madlavning! 

Næringsindhold

Avocadoolie har et meget spændende næringsindhold bestående af flere livsvigtige fedtsyrer (som omega 3), vitaminer og mineraler. Når du vælger en naturlig olie på den mest rene form, får du også mest mulig effekt og styrke ud af avocadoen – derfor forhandler vi hos Med24.dk altid de sundeste valg.

I avocadoolie finder du blandt andet: 

  • B-vitamin (særligt folinsyre)
  • C-vitamin
  • E-vitamin
  • K-vitamin
  • Essentielle fedtsyrer
  • Kalium
  • Magnesium
  • Mangan
  • Selen

Næringsindhold pr. 100 g. Clearspring Avocado Olie

Energi: 3404 kJ/828 kcal
Fedt: 92 g.
- heraf mættede fedtsyrer: 13 g.
Kulhydrater: 0 g
- heraf sukkerarter: 0 g.
Protein: 0 g.
Salt: 0 g. 

Avocadoolie i madlavning

Ønsker man at kaste sig ud i sjovere projekter med olien, kan den med fordel kommes i en dip, pesto, salat eller carpaccio. I sortimentet finder du:

Clearspring Avocado Olie, som er en koldpresset og økologisk olie, der besidder en fin, blød smag. Avocadoolien egner sig til mange retter, bagning, dresseringer såvel som til stegning.

BioPlanée Avocadoolie, der er en økologisk, koldpresset avocadoolie, som er fairtrade mærket. Olien er udvundet fra avocadoer i Kenya. Den besidder en frisk, blød smag fra avocado samtidig med en karakteristik sødme. Med denne olie er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for dens anvendelse.  

Avocadoolie til personlig pleje

Avocadoolie benyttes derimod også til skønhedspleje til hud, hår og negle. Da der er mange vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer, som bidrager til vedligeholdelsen heraf. 
Du kan altså med fordel anvende avocadoolie til personlige pleje eller tage et kig forbi de mange lækre produkter i vores sortiment, som indeholder den fantastiske olie.

Her finder du blandt andet:
Urtegaarden Økologisk Avocado olie. Denne fede olie kan både anvendes til krop, hår eller fedtfasen af creme. Den koldpressede avocadoolie har et naturligt indhold af lecitin, D-vitamin og squalane. For den tørre hud er olien særlig velegnet, idet dens fedme gør, at den kun kan optages langsomt af huden, og derpå opretholde en beskyttende fugtbarriere længere.  

Depend Avocadoolie, der fungerer som en plejende og styrkende olie for dine negle. Avocadoolien skaber stærke, fleksible og flotte negle helt i dybden. Døjer du med tørre, flossede eller sarte negle, er denne nærende og genopbyggende olie vejen frem.  

Avocadoolien kan også anvendes til rens. Uretegaarden Rensegel består blandt andet af den nærende olie i kombination med et unikt fugtkompleks, glycerin og meget mere! Gelen er mild mod huden og er derfor velegnet alle hudtyper. De fugtgivende stoffer kan sammen med den nærende avocadoolie efterlade huden både ren og blød.  

John Masters Lavender Avocado Conditioner. Med den unikke olie fra avocadoen og fedt fra sheanødden, kan du tilføre intensiv fugt og vitalitet til det tørre hår. Balsammen virker blandt andet som en blødgørende hårkur, der kan bringe glans, styrke og fylde til selv farvet hår. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.