Vild Nord Marine Collagen Gold - 300 g

Vild Nord Marine Collagen Gold - 300 g
Vild Nord Marine Collagen Gold - 300 g
Vild Nord Marine Collagen Gold - 300 g
Vild Nord Marine Collagen Gold - 300 g
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39338

Stor dåse indeholdende Vild Nords fantastiske Marine Collagen Gold med tang!

Dette er den største beholdning af det danske Vild Nords Marine Collagen Gold. Produktet består af marinekollagen i pulverform, som kommer fra vildtfangede nordiske torsk kombineret med vitamin C og patenteret microhydroliseret seaweed. Blandingen er helt smags- og lugtneutralt samt varmebestandigt. 

Produktet indeholder vitamin C, fordi nutrienten bidrager til dannelsen- samt optagelsen af kollagen i kroppen. Marine Collagen Gold er derudover tilsat Norsk Søgræs (tang), som er kendt for sit høje indhold af vitaminer, mineraler og n-3 fedtsyrer. Blandt andet indeholder tanget gavnlige mængder af jod, der bidrager til at vedligeholde huden og nervesystemets normale funktioner.

Kollagen er en vigtig byggesten i kroppens bindevæv, sener, hud, ledbånd, knogler og blod. For at vedligeholde stærke og sunde led, knogler, hud, hår og negle er vi derfor afhængige af kollagen. Marine Kollagen fra fisk har en høj biotilgængelighed og indeholder 20 forskellige aminosyrer. Marine Collagen Gold har et specielt højt indhold af syrerne glycin og prolin/ hydroxiprolin, som er særligt vigtige for hudens elasticitet og fasthed. 

Marinekollagen-peptiderne indeholder:

  • Aminosyrer stimulerer celler i hud, knogler og bindevæv og fører til produktion af nyt kollagen
  • Glycin bidrager til syntesen af kollagen, såvel som en række andre proteiner. Det kan desuden beskytte organer og væv ved generelle inflammatoriske tilstande
  • Proline der er forløberen for hydroxyproline, som er involveret i dannelsen af kollagen, sener og ledbånd. Proline er derfor vigtigt i behandlingen af slidgigt. Proline afhænger af C-vitamin til dannelse af kollagen
  • Prolinproduktionen øges ved kvæstelser og træning - hjælper til at opbygge muskler i restitutionsfasen
  • Hydroxyproline - hydroxylering af prolin, der afhænger af vitamin C. Derfor kan mangel på C-vitamin give ustabile kollagenmolekyler og påvirke kollagen i kroppen - derfor er produktet tilsat vitaminet.

Anvendelse af Marine Collagen Gold

I produktet får du her hele 300g, svarende til 60 doseringer af det fantastiske pulverprodukt - du kan også få en lidt mindre variant på 150g, der svarer til 30 doseringer lige her

Marine Collagen Gold kollagenpeptider er et pulverprodukt, som let og simpelt kan blandes i både mad og drikke. Én dosering af pulveret svarer cirka til 1 tsk. (5-10g). Prøv kollagen-pulveret i dine favoritdrikke, eller tag inspiration fra nedestående billeder hvor det bruges i lækker kakao, opfriskende kaffe eller mild matcha-latte. 

VILD NORD®

Når du vælger et produkt fra VILD NORD®, vælger du et DANSK produceret kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning. VILD NORD® råvarer er udelukkende økologiske eller vildhøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og i de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidig også bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle VILD NORD® produkter!

Indhold: 300g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyseret MARINE kollagen af torsk fra vildtfanget bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, vildthøstet tang fra det nordlige Atlanterhav (Ascophyllum Nodosum), Vitamin C (acerola)

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Kollagen

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.