Vild Nord Collagen Beauty Remedy - 315 g

Vild Nord Collagen Beauty Remedy - 315 g
Vild Nord Collagen Beauty Remedy - 315 g
Vild Nord Collagen Beauty Remedy - 315 g
Vild Nord Collagen Beauty Remedy - 315 g
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vild Nord
Varenummer: 39341

Anti-aging Beauty Remedy Marine Collagen fra Vild Nord tilsat superfoods!

Her får du den helt store beholdning med det mirakuløse Marine Collagen Beauty Boost fra Vild Nord! Produktet er en af marinekollagen-varianterne, indeholdende kollagen fra vildtfangede nordiske torsk. Produktet er specielt egnet til at give et ordentligt kollagen-skønhedsboost ved at styrke og nære din hud, dit bindevæv og hudens kapilærer. Beauty Boost er tilsat flere skønne super-foods, og giver dermed en daglig dosis på 5000 mg Marine Collagen, 2000 mg pulver af vildtplukkede Nord Skandinaviske Blåbær, Aronia og Solbær og en dosis vildtplukket tang fra Det Nordlige Atlanterhav. Alle de naturlige og virksomme ingredienser er proppede med antioxidanter, vitaminer og mineraler, der bidrager til at booste din hud, hår, negle, brusk og bindevæv.

Vild Nords blåbærpulver er lavet af vildtplukkede blåbær, solbær og aronia, som er specielt sammensat med de øvrige ingredienser for at give en ekstra anti-aging effekt.

Kollagen er en af de vigtigste byggesten i vores krop. Vi er derfor dybt afhængige af kollagen i forhold til at have stærke og sunde led- og ledbånd, sener, blod, knogler, hud, hår og negle samt et optimalt bindevæv. Kollagen er afhængig af C-vitamin til at blive optaget og dannet i kroppen - heldigvis indeholder de gavnlige ingredienser masser af naturlig c-vitamin. Marine Kollagen fra fisk har en høj biotilgængelighed og medvirker effektivt til at forbedre hudens fasthed og elasticitet - af disse grunde kan du fordelagtigt tage et effektivt kollagentilskud fra Vild Nord! 

Marine Collagen Beauty Boost kan bruges på et væld af måder

Beholdningen her svarer til hele 60 doseringer af det lækre produkt. Har du brug for en opfyldning? Så kan du købe posen indeholdende 210g (30 doseringer) lige her. 

På grund af den gode bærsmag er produktet super velegnet at putte i grød, skyr eller en væske såsom smoothie, juice eller bare vand. Let at røre ud! Den anbefalede dosering er 5-10g (cirka 1 teskefuld) af pulveret. 

Højt indhold af superfoods - hvorfor?

  • Aronia er super rigt på næringsstoffer som vitamin C, B og K samt Potassium, Magnesium, Jern, Zink og Calcium - tilmed er det inflammationhæmmende
  • Solbær er proppet med dobbelt så mange antioxidanter som blåbær samt sunde omega-3 fedtsyrer og A-, B-, C-, og E-vitamin.
  • Blåbær er en stærk antioxidant med et højt indhold af fiber, jern, karotin, magnesium og C-vitamin.

VILD NORD®

Når du vælger et produkt fra VILD NORD®, vælger du et DANSK produceret kvalitetssikret og bæredygtigt produkt, hvor sundhed og skønhed på skånsom vis er sat højest og dyrevelfærd og omtanke for miljøet er en forudsætning. VILD NORD® råvarer er udelukkende økologiske eller vildhøstet, -fanget og -plukket i det nordlige Atlanterhav og i de NORDISKE skove. Dette betyder, at råvarerne vokser på naturens egne præmisser og samtidig også bevarer et særligt højt næringsindhold. Derfor kan du med god samvittighed vælge alle VILD NORD® produkter!

Indhold: 315g

Ingredienser:

100 % mikro hydrolyseret MARINE kollagen af torsk fra vildtfanget bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav (Gadus Morhua) (fisk) 3kDa, vilde håndplukkede nordiske blåbær, aronia og solbær, vildthøstet tang fra det nordlige Atlanterhav (Ascophyllum Nodosum), Vitamin C (acerola)

Oprindelsesland: Danmark
Indgår i kategorierne
Superfoods Kollagen

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.