Longo Vital

LONGO VITAL

Longo Vital – Et kosttilskud, der er tilpasset dig

Longo Vital er kosttilskud, der kombinerer det naturlige med det videnskabelige for at opnå den mest gavnlige effekt i et produkt, der giver dig præcis det, du behøver. 

Longo Vital har eksisteret siden 1970’erne, og har lige siden dets oprindelse produceret og udviklet dets produkter i Danmark. Det var professor Flemming Nørgaard, der med kærlige hænder, særlig omtanke og med hjælp fra den veludviklede videnskab, satte sig på sporet af at finde den rette kombination af urter og vitaminer, i håbet om at kunne hjælpe sine medmennesker og sig selv til bedre velvære.

Nu mange år senere, er Longo Vital stadig en sand klassisker, der står med den bedst veldokumenterede effekt, og som et af danskernes mest fortrukne kosttilskud.

Hvad er kosttilskud?

Man kan betragte kosttilskud som tilskud, der er til for at kunne supplere den daglige fødeindtagelse. 

Supplementet består bl.a. i forskellige vitaminer og mineraler, som kan forekomme nødvendige eller nyttige for den enkelte, såfremt man ved sit daglige fødeindtag ikke indtager tilstrækkeligt af et bestemt stof m.m.

De forskellige vitaminer og mineraler kan bidrage til mange nødvendige samt gavnlige processer og dele af kroppen.

Kosttilskud med vitaminer og urter

Grundstenen i Longo Vital er baseret på seks nøje udvalgte urter, som er sammensat med vitaminer, der bidrager til at mindske træthed og vedligeholde immunsystemet.

Longo Vital består af vitaminerne; A, C, Niacin, E, Pantothensyre, B6, Riboflavin (B2), Thiamin (B1) og D. Mens vitaminerne A, B6, C og D bidrager til immunsystemets normale funktion, bidrager riboflavin, vitamin B6, niacin og pantothensyre til at mindske træthed og udmattelse.

Disse vigtige vitaminer er kombineret med den særlige blanding af urterne rosmarinblad, paprika, græskarkerner, pebermynteblad, røllikeblomst og hvidtjørnblad og -blomst.

Longo Vital er netop til for dig

I sortimentet af Longo Vital kosttilskud finder du bl.a. Longo Vital Kvinde, der er udviklet specielt til kvinder grundet dens høje indhold af jern. Longo Vital Veganer er derimod helt unikt for dig, der spiser plantebaseret, og bidrager således til immunforsvaret, energien samt knoglerne. Derudover findes Longo Vital Sport til dig, der ønsker et tilskud, som kan bidrage til at vedligeholde immunforsvarets funktion under samt efter intensiv fysisk træning. 

Longo Vital er altså tilpasset enhver sjæl. Det er derfor muligt at finde netop det tilskud, du har behov for.

Tabletter skabt med omtanke

I udarbejdelsen af Longo Vital tabletter er der taget særligt hensyn. Brandet ved at nogle kosttilskud kan have forholdsvis store tabletter, hvilket gør det svært for mange at synke dem, og det kan derimod også føles ubehageligt ned gennem spiserøret. Derfor har de med en kærlig hånd og omtanke skabt en tabletform, der gør dig fri for alt besværlighed og ubehag.

Longo Vital anbefaler:

En dagsdosis, der lyder på 3 tabletter dagligt – den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Tabletterne synkes hele i forbindelse med morgenmaden.

Vi vil derimod ikke anbefale dig at give Longo Vital til børn, da tabletterne kun bør benyttes af personer over 11 år.

Husk at Longo Vital blot skal ses som et supplement til din daglige kost – det er ikke en erstatning!

Her hos Med24.dk finder du vores udvalg af Longo Vitals veludviklede kosttilskud. Vi har udvalgt produkterne nøje, for netop at kunne tilbyde dig produkter af allerhøjeste kvalitet, så du blot skal tænke på at nyde de goder, kosttilskuddet kan bidrage til din pleje og velvære. Produkterne fås som altid til skarpe priser samt til enhver sjæl og behov. Vi tilbyder desuden muligheden for at opnå gratis fragt og dag til dag levering!


Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?