Lavinde Copenhagen

Lavinde mascara

Lavinde Copenhagen - Dansk hudpleje- og makeup som kan bruges af absolut alle

Lavinde Copenhagen blev i 2016 stiftet af det danske power-couple Cecilie Svendsen Vinde og Filip Løwén Nielsen, fordi Cecilie som en moderne kvinde følte, at noget manglede på det danske marked. Hun ønskede nemlig, at eksklusive, luksuriøse og virksomme hudplejeprodukter kunne være tilgængelige for alle, uanset hudtype og prisklasse. Brandet er i dag fortsat danskejet, og har taget beauty-verdenen med storm med deres prisbelønnede mascaraer, vippeserumer og andre plejeprodukter, som er vidt elskede af både forbrugere og influencers! 

Ingredienser af den højeste kvalitet indeholdt i allergivenlige formularer

Lavinde Copenhagen har gennem deres udviklingsproces bestræbt sig på at formulere effektive produkter, der kunne bruges, hvad enten du er allergiker, gravid, har en særligt sensitiv- eller en helt normal hud. Fordi brandet vægter autenticitet højt, er alle produkter i sortimentet derfor formuleret med rene råvarer samt nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet, alle indeholdende aktive stoffer med klinisk dokumenterede effekter, der samtidig er enormt hudvenlige. 
Flere af produkterne er udviklet i samarbejde med Asthma Allergy Nordic for at opnå de mest skånsomme formularer, der hverken skader eller irriterer hud- og øjne. På denne måde kan alle være med til at få gavn af de lækre danske hudplejeprodukter. 

Prisvindende produktsortiment

Lavinde Copenhagens lækre produkter har vundet flere priser ved Global Makeup Awards samt Danish Beauty Awards og har været nomineret til endnu flere samme sted såvel som ved Costumes læserpris-uddeling. Produkternes flotte anmeldelser siger ikke så lidt om, hvad de kan gøre for dig! Prøv selv de lækre produkter fra serien: 

  • BEYOND - Volume & Curl og UNIQUE - Volume: 2 eksklusive mascaraer begge formuleret i samarbejde med Asthma Allergy Nordic og fremstillet af kvalitetsråvarer i Italien. Begge varianter giver dig smukke og velplejede vipper, hvor UNIQUE tilfører intens volumen mens BEYOND er tilsat et unikt vippeserum for en 2-i-1 effekt.

  • HYPED Eyelash Serum: verdens aller første Allergy Certified vippeserum, hvis skånsomme formular giver dig synligt længere, mere fyldige og stærkere vipper på få uger. Giver langvarige resultater og fås i 2 forskellige størrelser.

  • REFRESHING Eye Makeup Remover: en blid makeupfjerner i en full-size variant samt en rejsestørrelse, hvis effektive olie-fri formular ubesværet fjerner vandopløseligt makeup fra øjne- og hud. Perfekt til at rense vipperne fra din Lavinde mascara.


Lavinde Copenhagen er brandet for dig, som går højt op i effektivitet, dansk design samt din huds sundhed og velvære. 

De fantastiske produkter fås alle i en meget overkommelig prisklasse, og hos Med24 har vi altid faste billige priser samt hurtig og bæredygtig levering med mulighed for fri fragt fra 200,- 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?