La Roche-Posay Effaclar

La Roche-Posay Effaclar hudplejeprodukter

Læs mere om dermatologens anbefalinger til uren hud her.

14 Produkt(er)

Effaclar - til uren og fedtet hud

Med mere end 25 års dermatologisk ekspertise og viden indenfor hudens fysiologi, har La Roche-Posay udviklet den specialiserede hudplejeserie Effaclar, som er tilpasset ethvert stadie af fedtet og uren hud.
 
Bekæmp akne, uren eller fedtet hud
La Roche-Posay Effaclar produkterne er med deres unikke kombination af ingredienser en hjælpende hånd til dig, der døjer med enten akne, fedtet eller uren hud. De er hertil hudneutrale i deres pH-værdi og tilstopper ligeledes ikke hudens porer.  

Effaclar rens

Effaclar rensepleje byder på renseprodukter, som imødegår ethvert behov, der kan være, når en fedtet hud har sat sine præg. Du kan både finde rens, der fjerner snavs, fedt og overskydende talg. Derudover findes rens som reducerer urenheder og efterlader huden lækker og mat. Med La Roche-Posay Effaclar rens behøver du ikke at frygte en udtørret hud efter brug.

Oversigt over rensepleje
Fra Effaclar serien finder du de 3 renseprodukter: 

  • Effaclar 3i1 rensevand (Micellar Water): Denne renser og fjerner effektivt snavs, urenheder og makeup ved ansigt, hals og øjne.
  • Effaclar Rensegelé (Cleansing Gel): Gelen fjerner urenheder og overskydende talg i ansigtet.
  • Effaclar Skintonic: Denne eksfolierende skintonic har en sammentrækkende effekt på hudens porer i ansigtet.

Effaclar creme

Serien byder derudover på fugtgivende cremer, der holder huden fugtmættet helt uden at fedte. Disse virker beroligende, talgregulerende og korrigerende. De kan varmt anbefales efter anvendelse af enten cleansing gel, skintonic, rensecreme eller micellar water.

Oversigt 

  • Effaclar MAT: Matterende fugtighedscreme til ansigtet, der mindsker porestørrelsen. Derudover har den en talgregulerende effekt.
  • Effaclar H Rensecreme: Særligt udviklet til dig som er i behandling mod uren hud/akne. Cremen kompenserer for fugtmangel som især opleves efter aknebehandling i ansigtet.
  • Effaclar K(+): Fugtighedscreme, der absorberer talg, reducerer forekomsten af urenheder, talg samt stoppede porer.
  • Effaclar DUO+: Til svære urenheder og tilstoppede porer. Cremen modvirker deslige forekomsten af mærker eller ar i ansigtet.
  • Effaclar DUO+ Unifiant Light: Dækker og behandler urenheder i kombinationen af en lys farve, der hjælper hudtonen med at blive mere ensartet.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.