La Roche-Posay Cicaplast

7 Produkt(er)

Cicaplast - Beroliger, genopbygger og beskytter

La Roche-Posay Cicaplast er en komplet SOS-serie til den svækkede, skadede eller irriterede hud. Den professionelle serie er udviklet som et must-have til hele familiens førstehjælpskasse. Både babyer, børn og voksne kan anvende den veludviklede pleje til ansigt, læber og krop.

Behandlende pleje i verdensklasse
Cicaplast produkterne er kendt som SOS-pleje grundet deres beroligende, genopbyggende og beskyttende formel. De har en yderst effektiv virkning på tør, irriteret samt skadet hud.

Serien er overordnet tilpasset hverdagens småskader og gener, samt de hudirritationer, der kan forekomme efter kosmetiske og medicinske behandlinger såsom rifter, tør- og ødelagt hud.

La Roche-Posay Cicaplast er tilpasset: 

  • Hudafskrabninger
  • Solskoldninger
  • Røde barnenumser
  • Rifter efter kosmetiske behandlinger
  • Ru, sprukne, afskallede og tørre pletter
  • Irriterede hudområder både på krop, hænder og læber

Oversigt over produkterne

1) Cicaplast Balm B5 kan anvendes til babyer, børn og voksne. Balmen genopbygger, beskytter og beroliger tørre, irriterede områder samt hverdagens småskader.

2) Cicaplast Gel B5 er udviklet til sprukken, afskallet, irriteret hud eller efter kosmetiske behandlinger. Den både styrker, genskaber og beskytter huden.

3) Cicaplast Håndcreme har en beroligende, genopbyggende og beskyttende effekt, som kan hjælpe tørre, sprukne, revnede eller overbelastede hænder.

4) Cicaplast Lips er en plejende og nærende balm til læberne. Den er i stand til at genopbygge og berolige sprukne, tørre og irriterede læber hos børn og voksne. Den kan sågar anvendes efter en udtørrende medicinsk behandling.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.