Kollagen

Kosttilskud med kollagen

Ønsker du at holde huden ung, flot og spændstig, så er det vigtigt at værne om de naturlige stoffer, som bidrager til hudens vitalitet - Med kollagen kosttilskud er du godt på vej! 

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, som findes naturligt i huden. Både kollagen og elastin er kroppens naturlige og vigtigste forsvar mod rynker. Med alderen vil mængden af stofferne dog falde, og det er derfor i forbindelse med kollagen mangel, at du kan opleve aldringstegn som løs hud og rynker.

Heldigvis er der masser af hjælp at hente både i fødevarer, hudplejeprodukter og kosttilskud. Læs blot med i artiklen om kollagen

Køb tilskud med kollagen hos Med24.dk

Hos Med24.dk er vi eksperter i kosttilskud. Du finder derfor dine kollagen tilskud fra nogle af de bedste og største brands til vildt skarpe priser her på siden! Vi tilbyder både kollagen pulver, kollagen tabletter samt kapsler.

Er du det mindste i tvivl om valget af kosttilskud, er du altid velkommen til at kontakte en fra vores ekspertteam. Her finder du både en materialist og to farmakonomer, som står klar med kyndig rådgivning og masser af viden omkring de enkelte produkter.

Nedenfor har vi listet nogle af de største kundefavoritter: 

NDS Probiotic Leaky-G

Probiotic Leaky-G er et pulver tilskud. Kosttilskud fra NDS indeholder både mælkesyrebakterier, der er bakteriebekæmpende, og kollagen peptider, som bidrager til hudens ungdom. Desuden indeholder den en mineralblanding af mangan, magnesium og kalium.

Skin Care Collagen Filler tabletter

Kollagen kosttilskuddet fra New Nordic er baseret på maritimt kollagen, der ligner det naturlige stof i hudens støttevæv. Denne indeholder flere forskellige ekstrakter og vitamin C, som bidrager til hudens normale funktion og kollagendannelse. Kosttilskuddet bidrager derpå til en fugtig og spændstig hud beskyttet mod oxidativ stress. 

Natur-Drogeriet Collagen boost

Dette kollagen boost indeholder både kollagen og C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen. Kosttilskuddet bidrager derudover med en række ingredienser, som alle beskytter huden mod aldringsprocessen samtidig med at der bidrages til en genvinding af hudens glød og elasticitet.

Colpropur vanilje

Colpropur fra MaxiPharma er både til for hud, muskler, brusk og led. Vores muskler, knogler og led sørger for, at hele kroppen har en fleksibel bevægelse. Passes og plejes de ikke optimalt, blandt andet ved hjælp af vitaminer og mineraler som C-vitamin og mangan, kan vi opleve skader, pine og gene.

Som ovenstående indeholder dette velsmagende pulver med vanilje desuden vitamin C og kollagen, der bidrager til din huds normale funktion og vitalitet.  

Køb produkter med kollagen hos Med24.dk

Ønsker du at modvirke rynker, fine linjer og trist hud? Så har vi hos Med24.dk både cremer, kosttilskud og andre produkter, der kan give dig den hjælpende hånd, du behøver! Vi tilbyder nemlig flere produkter med kollagen.SE DESUDEN: Kosttilskud til hud, hår og negle 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?