Mezina Roseberry - 180 tab.

1
1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 15670

Mezinas Roseberry - Unik kombination af tranebær, hibiscus og vitamin C, som hjælper med at rense urinvejene

Roseberry er et naturligt kosttilskud baseret på virksomme ingredienser, der er udviklet særligt til kvinder. Tabletterne medvirker til at understøtte normale urinveje, da det er optimalt at holde urinvejene rene såvel som at opretholde den naturlige rensefunktion. Du kan selv bidrage til dette ved at drikke masser af vand, men Roseberry tabletterne fra Meziner hjælper dig et godt stykke ad vejen. 

Hvad gør Roseberry specielt?

Det er gennem helt naturlige, nøje udvalgte urter og vitaminer, at tabletten får sin virkning. Roseberry indeholder nemlig PAC - en helt speciel blanding af tranebær- og hibiscusekstrakter sammensat med C-vitamin. Hibiscusblomst bidrager blandt andet til urinvejenes normale funktion, således at kroppen kan har mulighed for at skille sig af med affaldsstoffer, når du besøger toilettet. Desuden bidrager tabletterne til dit immunforsvar, idet de indeholder C-vitamin. 

Tabletterne er også super velegnede til vegetarer og veganere, idet de er 100% plantebaserede. Køb også den lidt mindre variant på blot 90 tabletter her

Dosering af Roseberry

Den anbefalede dagdosis er 2-3 tabletter, som bør tages inden sengetid. 

Tabletterne er super lette at tage!

Opbevaring:
Tabletterne bør opbevares et tørt sted ved stuetemperatur, væk fra lys og utilgængelige for børn.

Indhold: 180 stk.

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Hibiscus ekstrakt

133

mg

-

Tranebær ekstrakt

67

mg

-

C-vitamin

67

mg

84%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyllemidler (dikalsiumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), Hibiscus (hibiscus sabdariffa), Tranebær (vaccinium macrocarpon), L-ascorbinsyre, Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), Fugtighedsbevarendemiddel (glycerol)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.