Havtorn

Har du nogensinde sat tænderne i vestkystens helt eget superbær, havtorn? Det iøjnefaldende orange bær er at finde i mange kystnære områder i Danmark.
Læs mere her: 

8 Produkt(er)

Kort om havtorn

Den høje busk, med sine stikkende pigge, er om efteråret og vinteren fuld af sine karakteristiske orangerøde frugter, som fuglene finder masser af glæde i. I dag er havtorn også til stor glæde for vores madlavning, personlig pleje og kosttilskud eftersom forskning i frugten har givet indblik i en lang række indholdsstoffer. 

Hvad er havtorn godt for?

I havtorn finder du vitaminer og næringsstoffer i massevis. Bærret indeholder endog lige så mange C-vitaminer som en stor appelsin! Derudover er havtorn præget af antioxidanter, omega 3-6-9 og ikke mindst omega 7 fedtsyren, som er havtorns helt egen fedtsyre. De mange andre fordele kan du læse om lige her: Havtorn - sprængfyldt med C-vitamin.

Køb havtorn hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du havtorn i flere forskellige former. Vi tilbyder blandt andet havtorn som pulver fra Superfruit eller som kostilskud: Membrasin Vitality Pearls. Du kan derimod også få dit daglige skud af havtorn med theen Sonnentor Havtorns te Ø!

Du kan altid finde dit produkt til skarpe priser her hos Med24.dk.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.