Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba er i århundreder blevet anvendt som naturmedicin i Østen. I dag er planten og dens formodede egenskaber også sneget sig op på ranglisten i Danmark, hvor flere dagligt finder glæde i at anvende den som naturlægemiddel eller kosttilskud. Bliv klogere på Ginkgo Biloba og dens fordele nedenfor.  

6 Produkt(er)

Hvad er Ginkgo Biloba?

Ginkgo Biloba (tempeltræ) er en plante eller træsort, der har oprindelse i Kina. Tempeltræet menes at være en af de ældste træsorter i hele verden. Det har blandt andet vokset vildt i Kina i mere end 200 mio. år! Træet findes dog også flere steder i Danmark i alt fra private haver til offentlige områder.

Ginkgo Biloba er især kendt som et naturlægemiddel eller kosttilskud, der er bestående af ekstrakt samt tørrede eller pulveriserede blade fra træsorten. Du kan dog også finde tilskuddet som dråber eller Ginkgo Biloba te.  

Hvad indeholder Ginkgo Biloba?

Planten indeholder en helt unik ernæringsprofil, hvor både livsnødvendige vitaminer og mineraler indgår. I Ginkgo Biloba finder du bl.a.: 

  • Vitamin A
  • Vitamin B6
  • C vitamin
  • Calcium (kalk)
  • Jern
  • Magnesium

Alle er helt essentielle for vores krop og bidrager til kroppens optimale funktion.  

Ginkgo Biloba erfaring og typisk anvendelse

Ifølge erfaring, forskning, Ginkgo Biloba test og ovenstående næringsstoffer har man typisk anvendt Ginkgo Biloba i form af naturlægemiddel mod/til: 

  • Vindueskiggersyndrom, hvor man får kolde hænder og føder grundet dårligt kredsløb. Man mener at tempeltræet bidrager til mindskelse af kredsløbsforstyrrelser.
  • Svimmelhed, hukommelses besvær og demens, da naturlægemidlet menes at bidrage til vedligeholdelse af hukommelse samt forbedring af koncentrationsevnen.
  • Forbedring af vævsperfusionen
  • Søvnbesvær eller træthed

Er du ramt af søvnbesvær? Så tilbyder vi hos Med24.dk blandt andet også baldrian og humle, der er et naturligt søvnmiddel! 

Biloba naturlægemiddel

Som naturlægemiddel tilbyder vi Bio-Biloba fra Pharma Nord. Midlet bidrager til at styrke hukommelsen, koncentrationsevnen, mindske træthed samt utilpashed. Naturlægemidlet er bestående af tabletter, og kan også anvendes i forbindelse med vindueskiggersyndrom.  

Ginkgo Biloba kosttilskud

Ginkgo Biloba har i mange år været anvendt som kosttilskud hele verden over. I vores sortiment finder du:

Natur-Drogeriet Ginkgo, der er bestående af vegetabilske kapsler. Dette tilskud bidrager til blodcirkulationen og herunder hjernens ydeevne samt reaktionsevne.

Biorto Nerurosan. Dette veganermærkede kosttilskud bidrager bl.a. til normale nerveimpulser.

A Vogel Ginkgo Biloba dråber. Dråberne er bestående af frisk plantepræparat, og bidrager bl.a. til øget energi samt bekæmpelse af inflammationstilstande.

New Nordic Vita Ear. Dette helt unikke kosttilskud bidrager til opretholdelsen af normal hørelse og normal blodgennemstrømning. 

Bivirkninger ved Ginkgo Biloba

Forskerne har ved hjælp af en gennemgang og nænsomt arbejde i forhold til 14 studier kunne konkludere at Ginkgo Biloba er sikker at indtage. Dog indeholder Ginkgo biloba en syre kaldet ginkgolic, som kan forårsage allergi, mavebesvær og muligvis utilpashed.

Lider du derfor af allergi, er du i forvejen medicineret eller lider af en sygdom, bør du kontakte og rådføre dig med din læge inden anvendelse af tempeltræ.

Kosttilskuddet bør heller ikke anvendes af gravide og ammende, førend yderligere forskning kan konkludere dets virkning i forhold til graviditet. 

Køb Ginkgo-Biloba hos Med24.dk

Du kan finde et udvalg af det berømte naturlægemiddel og kosttilskud hos Med24.dk. Vi tilbyder danskernes fortrukne kvalitetsbrands indenfor Ginkgo Biloba. Du får som altid produkterne til skarpe priser og gode tilbud.

Handler du over 200,- DKK, opnår du desuden fri fragt! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.