Spirulina 500 mg økologisk - 320 stk

Spirulina kapsler fra Din sundhed
Se alle produkter fra DinSundhed
Varenummer: 3848

Spirulina 500mg, økologisk

Spirulina (Spirulina maximum) er et traditionelt fødemiddel. Det er en blågrøn planktonalge. Spirulina har en højst usædvanlig ernæringsmæssig profil. Den indeholder 62% aminosyrer, er verdens bedste kilde til B12-vitamin og indeholder et helt spektrum af fytopigmenter - bl.a. naturligt caroten og xantofyl.

Cellevæggen i et Spirulina-molekyle består af et sukker- og proteinkompleks og adskiller sig fra de fleste andre algearter ved at være meget letfordøjelig. Spirulina er et utroligt næringsrigt kosttilskud. Det
indeholder f.eks. 100 gange mere betacaroten end gulerødder, 50 gange mere jern end spinat, 10 gange mere calcium end mælk, 5 gange mere klorofyl end grønne blade og 3 gange mere protein (med alle essentielle aminosyrer) end fisk og 2½ gange mere vitamin B12 end lever, og det indeholder essentielle fedtsyrer.

Spirulina er kraftigt styrkende for immunforsvaret, blandt andet via højt indhold af phycocyanin. Spirulina er også et probiotika, fordi den giver næring til tarmfloraen, specielt i form af lactobacillus og bifidus mave/tarmbakterier. Undersøgelser viser, at tarmfloraen forbedres, når Spirulina tilsættes den daglige kost.

Spirulinas høje indhold af beta-caroten og provitamin-A, spiller en overordnet rolle ved bevarelse af synsevnen.

Det er det store indhold af unikke næringsstoffer vitaminer, mineraler, aminosyrer, karotenoider og fedtsyrer, herunder 50 mg GLA pr. 1 gram Spirulina og disses kombinationer og synergi, der gør Spirulina til
et af det mest funktionelle og sundhedsskabende kosttilskud der findes og bør altid være i ren økologisk certificeret form.

Spirulina er naturens stærkeste genopbygningskilde.

DinSundheds Grønne Guld Spirulina og Chlorella tabletter – sammen genopbygger og udrenser de!

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Spirulina maxima

500

mg

-

Næringsindhold pr. 100 gram:

-

Energi

1542 kj/ 385,5 kcal

Fedt

5,2 g

- heraf mættede fedtsyrer

1,76 g

Kulhydrat

17,1 g

- heraf sukkerarter

0,1 g

Protein

62 g

Salt

2,1 g

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Spirulina maxima

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?