Aloe vera - kosttilskud

Aloe vera kosttilskud, i form af drikke aloe vera, har længe været brugt og anerkendt i Østen. I Danmark er Aloe Vera primært anvendt til udvortes brug. Indsigten i plantens utallige egenskaber har dog også gjort Aloe Vera kosttilskud tiltagende i popularitet herhjemme.

Læs mere om aloe vera:

4 Produkt(er)

Aloe vera – en verdensberømt plante med utallige egenskaber

Hos Med24.dk er vi både forhandler af aloe vera som kosttilskud og personlig pleje. Vi er nemlig helt vilde med den fantastiske plante. De mange helende og naturligt plejende egenskaber, som planten bidrager med, er næsten ikke til at holde fingrene fra! Vi tilbyder derfor et hav af aloe vera produkter til skarpe priser. Læs med nedenfor, så gør vi dig klogere på aloe vera planten. 

Hvad er aloe vera?

Aloe vera tilhører liljefamilien. Det er en sukkulent plante, som kun vokser i subtropiske og tropiske egne, hvor der aldrig er frost. Der findes over 300 arter af Aloe, men kun meget få arter har de særlige egenskaber, som planten er kendt for.

Planten stammer oprindeligt fra Afrika, men har i det gamle Grækenland og Egypten været en del af lægekundskaben i forbindelse med sårheling, forbrændinger m.m. Den er i dag udbredt i hele verden og anvendes i alt fra kosttilskud og drikkevarer til personlig pleje.

Det indre af aloebladet, langt den største del, består af en geléagtig substans, som i virkeligheden er celler, der er i stand til at binde store mængder vand. Det er denne gelé eller aloe vera gel, som har gjort aloe vera planten meget populær til en lang række formål. 

Aloe vera - flydende drik - klar til brug

Med aloe vera kosttilskud kan du let og hurtigt få dit daglige tilskud af planten. Drikken er udvundet af plantens frugtkød/gel og kan efter udrensning derfor godt indeholde enkelte stykker frugtkød.

Aloe vera drik er en flydende, koncentreret form. Det kan indtages direkte, men kan ligeledes kommes i en smoothie eller juice, såfremt man ikke foretrækker plantens naturlige, bitre smag. Derudover findes Avivir Drikke Aloe Vera med æblesmag.

Aloe vera i kapselform

Udover de drikkeklare kosttilskud findes ren aloe vera blandt andet også på kapselform fra Avivir Aloe Vera Kapsler.
Dette er også en nem og praktisk måde at medbringe aloe vera på fx ferier og rejser. 

Kapslerne er, ligesom drikken, udvundet fra bladgelens sunde og friske dele. Begge udgaver er økologiske. 

Aloe vera til hudpleje - også som creme og gel

I hudplejeprodukter er aloe vera en særlig udbredt ingrediens. De blødgørende, fugtgivende, helende og beroligende egenskaber som gelen har på huden, er netop det, flere ønsker skal sætte pryd på deres personlige pleje. Aloe vera er både at finde i olier, cremer, geler og shampooer.

I geler som Avivir Aloe Vera Gel og Dr. Organic Aloe Vera Gel er koncentrationen af frugtkødet højt og virkningsfuldt. I flere olier og cremer er gelen kombineret med andre effektive og aktive ingredienser.  

Hvad kan du så bruge aloe vera til?

Planten er næsten så omfattende, at den anvendes til pleje fra top til tå. Med aloe vera kosttilskud kan du både passe på dit indre og ydre, mens du med den personlige pleje kærligt og helt naturlig kan tage hånd om dit ydre.

Hos Med24.dk finder du aloe vera produkter i alle former og farver. Du kan finde alt fra aloe vera tandpasta og aloe vera læbepomade til aloe vera kapsler. Med serien Avivir Aloe Vera kan du finde aloe vera til stort set alle tænkelige formål.

Seriens produkter har alle et højt indhold af plantens gel og er derfor uden tvivl en sikker vinder blandt dem, der ønsker produkter med aloe vera på mest mulig ren og økologisk form.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.