Aloe Vera

Aloe Vera kosttilskud

Aloe Vera kosttilskud i form af drikke aloe vera har været brugt og anerkendt i Østen igennem mange år. Herhjemme er Aloe Vera primært blevet brugt til udvortes brug, men også her har Aloe Vera som kosttilskud tiltagende popularitet. Aloe Vera kosttilskud har vi bla. i form af Avivir Aloe Vera.
Aloe Vera er mest kendt i forbindelse med hudpleje, hvor kaktusplanten har været anvendt siden oldtiden.


Om aloe vera planten

Aloe Vera tilhører Liljefamilien. Der findes over 300 arter af Aloe, men kun meget få arter har særlige egenskaber.
Aloe vera eller Aloe barbadensis, som den også kaldes, er én af dem. Planten stammer oprindeligt fra Afrika - formodentlig Nordafrika. Det er en sukkulent plante, som kun vokser i subtropiske og tropiske egne, hvor der aldrig er frost.

Det indre af aloebladet, langt den største del, består af en geléagtig substans, i virkeligheden celler der er i stand til at binde store mængder vand. Det er denne gelé, aloe vera gel, der er blevet meget populær til en lang række formål. Den anvendes som naturlægemiddel til behandling af lettere forbrændinger, solskoldning, frostskader og mindre sår. Produkter med aloe vera er derfor ofte benyttet i produkter til solbeskyttelse. Ligeledes har undersøgelser vist, at gelen har en lindrende effekt på lettere tilfælde af psoriasis, samt at den kan afkorte varigheden af angreb af herpes.

Fri fragt over 499 kr.
Med DAO/GLS PakkeShop
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.