Kosttilskud med Propolis

Propolis er at finde både i en række kosttilskud og cremer. Propolis er et stof, som honningbierne laver ud af harpiks. Det benyttes blandt andet til at beskytte bierne imod mikroorganismers angreb. Kosttilskud med propolis findes både som kapsler og på flydende form. Læs om propolis! 

5 Produkt(er)

Hvad er propolis?

Propolis har i tidernes morgen været brugt som et rent naturprodukt. Det består cirka af 30 % voks og pollen, 20 % flavonoider, 50 % harpiks samt essentielle olier. Det indeholder derudover bestemte aminosyrer, mineraler som jern, zink, kobber og mangan samt vitaminer.  

Antibakterielt forsvarssystem

Propolis indsamles af bierne. De benytter det til at reparere og forstærke indersiden af bikuben, hvor mange mikroorganismer nemt kan trives. Ved at anvendes propolis i opbygningen af kuben, kan bierne neutralisere organismerne og derpå undgå angreb.

Propolis er derfor også sammensat af to græske ord, der sammen betyder “forsvar af byen” eller “forsvarssystem”.

Det antibakterielle og klæbrige stof er dog ikke kun godt for bierne, men menes derimod også at være særdeles gavnligt for mennesket. Helsemidlet, der har været kendt fra de ældste tider, er derfor stadig et udbredt tilskud i dag.

Mange mener, at det er et af naturens mest værdifulde aktive substanser. Du kan finde propolis både som propolis tabletter og propolis mikstur hos Med24.dk. Dinah skriver blandt andet om kosttilskuddet Bi-otox: “Super produkt. Hver gang jeg begynder at mærke lidt ondt i halsen/forkølelse, tager jeg 20 dråber af Bio tex i et par dage. Det får forkølelsen til at forsvinde.”

Derudover er Prosan Propolis tabletter og Natur Drogertiet Bi Propolis kapsler nogle af kundernes foretrukne.  

Køb propolis hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du det naturlige kosttilskud propolis fra bier. Desmer kan du finde gele royal bi-produkter i sortimentet! Såfremt du brænder inde med spørgsmål til det enkelte produkt, er du altid velkommen til at kontakte vores eksperter – De står altid klar til at give en hjælpende hånd. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.