Gelé Royal kosttilskud

Gelé Royal er et meget energi- og vitaminrigt kosttilskud, der indeholder flere naturlige og gavnlige stoffer. Læs mere om Gelé Royal

9 Produkt(er)

Gele Royal kosttilskud - særligt til overgangsalderen

Gelé Royal er et meget energi- og vitaminrigt. Gelé Royal indeholder således store mængder naturlige vitaminer og aminosyrer. Den naturlige Gelé Royal indeholder samtlige B vitaminer samt A, C, D og E vitaminer, og mere end 20 aminosyrer. Gelé royal kaldes også dronningegelé da det er den næring, arbejderbierne giver til de larver, som skal blive til bidronninger.

Gele Royal kosttilskud - særligt til overgangsalderen

Gele Royal er også kendt som bidronningeføde. Det har igennem flere århundrede været anvendt som et sundhedsfremmende middel i Kina.

Tilskuddet satte først sit præg på det danske marked omkring 1980’erne, men er siden blevet kendt i forbindelse med reduktion af gener ved overgangsalderen, menstruation og meget mere! 

Hvad er Gele Royal?

Gelé Royal er et produkt fra bier. Blandingen, der blandt andet består af propolis og pollen, som er en naturlig fødevare, har i tidernes morgen været kendt som kilden til ungdom. Det skyldes blandt andet, at man i flere kulturer har anvendt produktet fra bierne som ernæring, til skønhed og behandling. Gele Royals egenskaber er stadig meget omtalte i dag. 

Unikt næringsindhold

Den naturlige og næringsrige Gelé Royal indeholder samtlige B vitaminer samt A, C, D og E vitaminer og mere end 20 aminosyrer. Gelé Royal kaldes også dronningegelé da det er den næring, arbejderbierne giver til de larver, som skal blive til bidronninger.

Det naturlige Gelé Royal indeholder: 

  • Mineraler
  • Ovennævnte vitaminer
  • Fosfater
  • Acetylcholin (signalstof)
  • Protein og aminosyrer
  • Sakkarider
  • Umættede fedtsyrer
  • Hormoner

Indholdet gør både Gele Royal til en populær ingrediens i skønhedsprodukter og kosttilskud. 

Kosttilskud

Dronningeføden kan anskaffes igennem flere forskellige kosttilskud. Blandt andet har Camette et Gele Royal tilskud kaldet bidronningeføde. Derudover har Bidro udviklet flere særlige kosttilskud i serien Gelé Royal.  

I denne serie findes særlige udgaver til kvinder, der blandt andet døjer med PMS, samt de gener, der kan forekomme i forbindelse med overgangsalderen. I kosttilskuddene er der tilsat andre naturlige ingredienser som rødkløver, der siges at have en positiv indflydelse på kroppen i forbindelse med disse.

Det rene Bidro Gelé Royal er derudover et af de mest populære kosttilskud i denne kategori. Bidro Ampul og Bidro Plus Xtra er også særligt anvendt ved ønske om mere overskud i hverdagen, mindsket træthed og udmattelse.  

Køb Gelé Royal hos Med24.dk

Hos Med24.dk er vi eksperter i sundhed. Du finder herfor flere kosttilskud med Gele Royal til fantastiske priser. Husk, at du ved køb over 200 DKK i shoppen opnår fri fragt. Som medlem får du derudover bonus, hver gang du køber et produkt. Læs om alle medlemsfordelene lige her! 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.