Havtorn

Har du nogensinde sat tænderne i vestkystens helt eget superbær, havtorn? Det iøjnefaldende orange bær er at finde i mange kystnære områder i Danmark. Hvad mange dog ikke ved er, at det syrlige bær er spiseligt og desuden indeholder en hel række af fordelagtige bestanddele. Hvad er havtorn godt for? 

Kort om havtorn

Den høje busk, med sine stikkende pigge, er om efteråret og vinteren fuld af sine karakteristiske orangerøde frugter, som fuglene finder masser af glæde i. I dag er havtorn også til stor glæde for vores madlavning, personlig pleje og kosttilskud eftersom forskning i frugten har givet indblik i en lang række gavnlige indholdsstoffer. 

Hvad er havtorn godt for?

I havtorn finder du vitaminer og næringsstoffer i massevis. Bærret indeholder endog lige så mange C-vitaminer som en stor appelsin!

Derudover er havtorn præget af antioxidanter, omega 3-6-9 og ikke mindst omega 7 fedtsyren, som er havtorns helt egen fedtsyre, der bidrager til opretholdelse af fugtbalancen i hud og slimhinder.

Havtorn bidrager med: 

  • Inflammationshæmmende egenskaber
  • Regulering af kolesteroltallet
  • Beskyttelse af fordøjelsessystemet
  • Gode stoffer til huden

De mange andre fordele kan du læse om lige her: Havtorn – Alt du bør vide om superbærre

Madlavning
Trænger du til nye udfordringer i køkkenet? Så kan du med stor fordel prøve at kaste dig ud i havtorn, som både er en frisk og syrlig ingrediens til bagning og madlavning. Havtorn er hertil en råvare som kan anvendes i flere former for syltetøj, havtorn marmelade, saft, desserter og smoothies.  

Køb havtorn hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du havtorn kosttilskud i flere forskellige former. Vi tilbyder blandt andet havtorn pulver fra Superfruit samt havtorn kapslerne Membrasin Vitality Pearls. Du kan derimod også få dit daglige skud af havtorn med Sonnentor Havtorns te Ø!

Du kan altid finde dit foretrukne kosttilskud til skarpe priser hos Med24.dk. Vi har et kæmpe sortiment af tilskud, som bidrager både fra top til tå og fra dit indre til dit ydre.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.