Basica Compact - 360 tab

Basica Compact - 360 tab
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Basica
Varenummer: 8521
Basica Compact - 360 tab

Indeholder alle væsentlige mineralstoffer i det biologisk rette indbyrdes forhold, baseret på undersøgelser og analyser af den svenske ernæringsforsker Dr. Ragnar Berg.
Mineralstofferne i BASICA er bundet til mælke og frugtsyrer, der forbrændes fuldstændig i organismen, og derved udvikler et kraftigt base-overskud.
Behovet for basedannende stoffer stiger, hvis man spiser ensidig kost, laver hårdt fysisk arbejde eller sport, når man ”kommer op i årene”, under graviditet og efter lange sygdomsperioder samt ved fastekure.

EFSA anprisninger:
Calciumbidrager til et normalt energistofskifte, en normal muskelfunktion, en normal neurotransmission, fordøjelsesenzymernes normale funktion og er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder.

Kalium bidrager til nervesystemets normale funktion, en normal muskelfunktion og til at vedligeholde et normalt blodtryk.

Magnesiumbidrager til at mindske træthed og udmattelse, bidrager til elektrolytbalancen, til et normalt energistofskifte, til en normal muskelfunktion, til nervesystemets normale funktion, til en normal proteinsyntese, til en normal psykologisk funktion, at vedligeholde normale knogler og til at vedligeholde normale tænder.

Jernbidrager til et normalt energistofskifte, til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, til en normal ilttransport i kroppen, til immunsystemets normale funktion, til at mindske træthed og udmattelse og spiller en rolle i celledelingsprocessen.

Zink bidrager til et normalt syre-base-stofskifte, til en normal omsætning af kulhydrater, til en normal kognitiv funktion, til en normal dna-syntese, til en normal frugtbarhed og reproduktion, til en normal omsætning af makronæringsstoffer, til en normal omsætning af fedtsyrer, til en normal omsætning af vitamin A, til en normal proteinsyntese, til at vedligeholde normale knogler, til at vedligeholde et normalt hår, til at vedligeholde normale negle, til at vedligeholde en normal hud, til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet, til at vedligeholde et normalt syn, til immunsystemets normale funktion, til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og spiller en rolle i celledelingsprocessen.

Kobber bidrager til at vedligeholde et normalt bindevæv, til et normalt energistofskifte, til nervesystemets normale funktion, til en normal pigmentering af håret og huden, til en normal jerntransport i kroppen, til immunsystemets normale funktion og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Molybdæn bidrager til en normal omsætning af svovlholdige aminosyrer

Chrom bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer og til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

Selenbidrager til immunsystemets normale funktion, til normal dannelse af sædceller, til at vedligeholde et normalt hår og normale negle, til en normal skjoldbruskkirtelfunktion og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress

Dosering: Anbefalet dagsdosis: 1-2 tabletter 3 gange daglig.
6 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Calcium

350

mg

44%

Magnesium

120

mg

32%

Zink

5

mg

50%

Jern

5

mg

36%

Kobber

1

mg

100%

Molybden

50

µg

100%

Chrom

40

µg

100%

Selen

30

µg

55%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Calciumcitrat, Maltodextrin, Fyldemiddel (hydroxypropylcellulose), Magnesiumcitrat, Magnesiumoxid, Antiklumpningsmiddel (tværbundet natriumcarboxymethylcellulose), Zinkcitrat, Ferrocitrat, Algeolie, Kobbercitrat, Kromklorid, Natriummolybdat dihydrat, Natriumselenit, Antiklumpningsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid)

Oprindelsesland: Tyskland
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Sammensatte mineraler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?