Udrensningskur - udrensning

En udrensning eller udrensningskur til afgiftning af kroppen er blevet populært blandt danskerne i løbet af de sidste par år, fordi mange ønsker at hjælpe kroppen til at slippe af med gift- og affaldsstoffer.

Hvad er udrensning? | Kosttilskud til udrensning | Er en udrensningskur farlig?  

28 Produkt(er)

Hvad er udrensning?

Ved kroppens daglige funktion er det hovedsageligt leveren og nyrerne, der står for at rense kroppen for affaldsstoffer. I leveren nedbrydes og udskilles mange affaldsstoffer, som bliver filtreret ud til galdeblæren, hvor galden en gang imellem tømmes ud i tarmen og blander sig med afføringen.

I nyrerne renses noget af blodet, hvor affaldsstoffer bliver udskilt til urinen, og hvor næringsstoffer bliver transporteret videre med blodet til de celler, hvor de kan indgå i kemiske reaktioner til gavn for kroppen. Nyrerne er altså sammen med leveren yderst vigtige for, at vi kan få renset vores blod for affaldsstoffer.

Fordøjelsen spiller en særdeles vigtig rolle i forhold til at skaffe kroppen af med affaldsstoffer fra leveren, og derfor er det vigtigt, at man sørger for at styrke og behandle sit tarmsystem bedst muligt. Du kan vælge at supplere din kost med kosttilskud indenfor kategorien mave & fordøjelse, for at rette en særlig indsats mod fordøjelsessystemet, men flere af tilskuddene her på siden er specielt fremstillet til både at styrke lever, nyre og fordøjelse.

Kroppen er altså designet til selv at komme af med affaldsstoffer, men med en udrensningskur kan du forsøge at hjælpe kroppen til bedre at opnå en effektiv og naturlig udrensning.  


Kosttilskud til udrensning af kroppen

Her på siden finder du forskellige kosttilskud, som enten har til formål at støtte de rensende organer i kroppen som lever og nyrer, eller som indeholder særlige ingredienser, der kan have en afgiftende effekt. Der findes et væld af forskellige urter og grøntsager, der alene og i særlige kombinationer menes at kunne hjælpe på kroppens funktioner.  

New Nordic Active Liver

Tilskuddet Active Liver fra New Nordic er populært blandt vores kunder, som ønsker at hjælpe især deres lever og fordøjelse. Kosttilskuddet indeholder både marietidsel og artiskok, som menes at kunne støtte leveren og galdesystemets funktion. Active Liver er enkelt og let at anvende – du skal blot indtage 1 tablet én gang dagligt sammen med lidt væske. Kosttilskuddet er altså ikke en midlertidig udrensningskur, men et tilskud, som du tager jævnligt over en længere periode.

Helle L. har givet Active Liver 5 stjerner og skriver i sin anmeldelse: “Jeg føler, min mave er i meget bedre balance, når jeg dagligt tager Active Liver” 

Udrensning på 5 dage

Hvis du derimod ønsker at give din krop et hurtigt boost, kan du med Solaray Multidophilus Cleanse forsyne din krop med et væld af særlige ingredienser i løbet af 5 dage. Multidophilus Cleanse har et højt indhold af mælkesyrebakterier i kombination med urter som marietidsel, mælkebøtte, artiskok og loppefrøskaller. Alle disse ingredienser har til formål at støtte leverens, nyrernes og fordøjelsens funktion foruden bidrage til en sund tarmflora.  


Er en udrensningskur farlig?

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at kosttilskud aldrig må erstatte en almindelig, sund og varieret kost. I en normal kost får kroppen mange vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, og du skal være påpasselig med at prøve de populære hjemmelavede udrensningskure eller detox kure som fx hvidløgskur, juicekur eller natron kur.

Nogle forsøger sig også med en vandkur, hvor man ønsker at skylle alle toksiner og giftstoffer ud, men det kan være farligt at indtage alt for meget vand. Du bør derfor holde dig til de anbefalede mængder fra sundhedsstyrelsen og undgå et overdrevent indtag. Der er dog forskel på, om vandkure har fokus på faste og et samtidig almindeligt vandindtag, hvilket er en udmærket kur i kortere tid, eller om vandkuren kræver et overdrevent vandindtag på mere end 2-3 liter vand dagligt.

Hvis du under din udrensning med et af de overstående kosttilskud sørger for at spise sundt og varieret, har du rigtig gode forudsætninger for at hjælpe din krop til at blive renset for affaldsstoffer – uden at du risikerer at komme til at mangle vigtige næringsstoffer undervejs.  


Køb produkter til udrensning af kroppen hos Med24.dk

Hvis du er på jagt efter et kosttilskud, som kan bidrage til din krops normale evne til at skaffe sig af med affaldsstoffer, kan du her på siden finde et stort udvalg og samtidig få lynhurtig dag til dag-levering. Hvis du er i tvivl om valget af kosttilskud eller har spørgsmål omkring sundhed og kost generelt, er vores uddannede farmakonomer og kostvejleder altid klar til at hjælpe og give gode råd.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.