Melbrozan Plus - 60 kap.

1
Se alle produkter fra Melbrozan
Varenummer: 22173

Melbrozan Plus - 60 kapsler


Kosttilskud med rødkløver, vitaminer m.m - til modne kvinder.

Reducerer hedeture og andre gener i forbindelse med overgangsalderen.

Melbrozan indeholder endvidere D-vitamin, der bidrager til at vedligeholde normale knogler, Vitamin B6 der bidrager til at regulere hormonaktiviteten og til nervesystemets normale slimhinder og en normal hud. Vitamin B2 og Vitamin E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Dosering:
2 kapsler daglig.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Ingredienser:

Blomsterpollen, Rødkløverekstrakt (Trifolium pratense), Gelatine (fra ko), Pergapollen, Gelée royale, Overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer), Acerolaekstrakt, DL-α-tocopherylacetat, Cholecalciferol (D3-vitamin), Cyanocobalamin, Pyridoxin, Riboflavin, D-biotin

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Melbrozan
Varenummer: 22173

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.