Chello Forte - 120 stk.

Chello Forte - 120 stk.
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Mezina
Varenummer: 2728

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Chello Forte er et nyt præparat til kvinder i overgangsalderen. Produktet er udviklet med særlig fokus på hedestigninger og svedeture.

I modsætning til andre produkter indeholder Chello en "buket" af planteekstrakter, som har været kendt og anvendt til dette formål gennem årtier. Chello er udviklet på baggrund af den seneste forskning på området, og doku-mentationen for produktet bygger på både befolkningsundersøgelser, tradition og kliniske afprøvninger. Man kan forvente bedst virkning, hvis der forekommer mange hedeture hver dag.

Chello Forte indeholder B6 vitamin, som bidrager til regulering af hormonaktiviteten og til at mindske træthed og udmattelse.

Dosering:

De første 2-4 uger: 2 tabletter dagligt, herefter 1 tablet dagligt.

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Ekstrakt af soja 100 mg -
Ekstrakt af salvie 100 mg -
Ekstrakt af rødkløver 50 mg -
Vitamin B6 0,7 mg 50%
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, natriumhydrogencarbonat, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, talkum), Ekstrakt av soya (glycine max (L.) merr.), Ekstrakt av salvie (salvia officinalis L.), Ekstrakt af rødkløver (trifolium pratense L.), Overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), Farvestof (titandioxid), Pyridoxinhydrochlorid, Hydroxypropylmethylcellulose

Allergener:

Soja

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.